Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők.Miért nem álltok meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Miért nem álltok meg az utcán,ha egy férfi ismerkedni akar? 50 körüli férfi vagyok,25-40 közötti nőket szólítok le.Rám néznek és rémülten tovább sietnek.Azt sem engedik hogy bemutatkozzam.Elég kiábrándító ez a hozzáállás.

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 17:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
7%

Hagyjad már ezt az utcát!Itt bmeg megdögölhetsz szivinfarktusban kvara lexarnak!Esetleg másnap megbökdösik a hulladat a kukasok.De azt is azért mert épp az utca szemetes ürítésénél útban van.

A múltkor (Camponanál) egy öreg nem tudott jegyet venni az automatánál mert nem vette be a papírpenzét a gép.A szerencsetlen mikor a varakozók felé fordult mindenki furán nézett rá.Egy lánytarsaság meg félre is húzódott tőle,mert ugyan mit akar az öreg már?Segítséget?Pénzt váltani ??uristen!!Biztos egy csaló!!Úgy néztek rá mint a véres rongyra,mintha leprás lenne baz+!

Na mi ott altunk a bnőmmel es én ezt a helyzetet megunva,meg szegyelve adtam neki 1 jegyet.(Nincs berletem mert nem buszozok gyakran) .Elkezdett kotorászni apró után de közben jött a busza.Mondtam neki h hagyja már azt a xart,menjen csak..

Mi vártuk a másik buszt.

És te még az utcán ismerkedni akarsz??

Örülj hogy nem vertek még meg !!

2021. dec. 17. 03:14
 32/41 anonim ***** válasza:
90%

Ha az én korosztályom lennél, akkor sem állnék meg. Nem ismerkedem utcán és megállni sem szeretek senkinek. Szegény útbaigazítást kérők felé is bizalmatlan szoktam lenni elsőre.

Múltkor barátnőmmel álltunk a zebránál. Megszólalt egy csávó mögöttünk és kérte, hogy figyeljünk rá. De egy szóval se indokolta, hogy pl. eltévedt/nem találja a megállót, vagy segítsünk, mert rosszul lett valaki. Nem, csak egyre erőszakosabb hangon követelte, hogy márpedig forduljunk meg és válaszoljuk. Nem tettük. Aztán neki állt feljebb, hogy még "erre sem méltatjuk". Hát, bocsi, hogy nőként nem állok szóba idegenekkel, ahogy kiskoromban már megtanították.

2021. dec. 17. 08:51
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

32#

"Ne állj szóba idegenekkel".Pfuu ,ez aztán bölcselet.Nyilván Jancsi és Juliskából.

Na te is aztán kvára segítőkész lehetsz embertársaid felé!!Empátia nulla.

Gondolm szereted ha elhajtanak téged is a francba,ha segítséget kérnél,vagy útbaigazítást valakitől!

Ez a "lexarom a masikat" mentalitás szerncsére csak a nagyvárosokra jellemzőbb.Van ahol még embernek veszik egymást.

2021. dec. 17. 09:22
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

33-as, szerencsére nem ismerjük egymást, így alaptalan a vádaskodásod.

A "Jancsi és Juliskával" meg annak gyere, akit mondjuk elraboltak és megerőszakoltak. Nem egy ilyen eset volt már és nem csak Budapesten. Vidéki vagyok én is, egyébként. Mifelénk épp pár hete gyereket próbált rabolni egy ismeretlen aberrált, szerencsére a gyerek elfutott. Mert megtanították neki ezt az alap dolgot, amit te a burokban élő agyaddal kifigurázol.

A segítségnyújtásnak számos formája van, ami biztonságos.

2021. dec. 17. 09:46
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön bárki ahhoz, hogy számonkérje a másikat a tekintetben, hogy kinek áll meg az utcán és kinek nem?!? Jó hogy már nem az a hülye, akiben van egy minimális fenntartás és bizalmatlanság, ha egy totálisan idegen leszólítja csak úgy az utcán. Igen, az egyik alap dolog, amit nagyon helyesen megtanítanak a gyerekeknek, hogy idegenekkel ne álljanak szóba, ennyi. Épp elég rémhírt hallani így is. Nem tudhatom, hogy annak az illetőnek éppen mi a szándéka, ettől független nem 1x segítettem már az utcán embereknek, de fenntartásokkal állok idegenekhez. Van akin egyértelműen látni, hogy segítségre szorul, pl mikor az automatánál “szerencsétlenkedik” vagy forgatja a térképet és látni, hogy nem tudja merre van arccal.
2021. dec. 17. 09:56
 36/41 anonim ***** válasza:
92%

Felteszem ez a kérdés kamu. Ki az a hülye, aki manapság random leszólít embereket az utcán? 100 éve sem hiszem, hogy divat volt csak úgy odamenni valakihez hogy heló, Józsi vagyok, nem iszunk valamit?

Nekem a koroddal nincs bajom, idősebbekre bukom, de a terved egy ökörség.

2021. dec. 17. 10:43
 37/41 anonim ***** válasza:
96%
A segítségnyújtás mióta egyenlő az ismerkedéssel?
2021. dec. 17. 11:50
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Útbaigazítást/segítséget heti szinten adok pl. idősebbeknek, akik vidékről jönnek fel Bp-re és nem találják a kórházat vagy barmit, de ha csak úgy leszolit egy férfi és nem kezdi el indokolni, hogy mit akar, ott rezzenéstelen arccal tovább megyek. Rendszeresen fordul elő, hogy állok pl. a buszmegállóban vagy csak megyek az utcán és elindul felém valami lelakott vendel f.szi, akin látszik, hogy azt se tudja, magánál van-e, mert hogy "álljak már meg egy pillanatra". Elegem van az ilyenekbol, egyből az a gondolatom, hogy mi az istent akar, hagyjon békén.
2021. dec. 17. 12:00
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
2021. dec. 17. 19:59
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Én max 5-1O évvel fiatalabb/idősebb nővel jönnék össze. A fiatal csajok nem érdekelnek, nagyon gyerekek még. 41F
2021. dec. 18. 01:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!