Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Miért nem álltok meg az utcán,ha egy férfi ismerkedni akar? 50 körüli férfi vagyok,25-40 közötti nőket szólítok le.Rám néznek és rémülten tovább sietnek.Azt sem engedik hogy bemutatkozzam.Elég kiábrándító ez a hozzáállás.
Miért állnék meg? Pláne egy apám korabelinek? Ha nem útbaigazítást vagy más segítséget kér az adott illető, akkor nincs miről beszélni, számomra érdektelen.
Amikor az utcán vagyok, dolgom van, megyek helyekre és legtöbbször időpontra, nincs időm megállni egy ismeretlennek. Ne vedd magadra, de pont nem érdekel, hogy be szeretnél mutatkozni vagy ilyesmi. Nem ismerkedem utcán.
26/N
Én 26 éves vagyok, apám 55.
Ha egy ilyen idős ember megkörnyékezne, én is futnék.
Ismerkedj te 45-60-ig, az való neked.
Kerdezo.
Hiába szidjátok a kerdezőt, férfiként pacsizok vele!! Most kinek mi baja van vele? Egyik haverom is 50 éves,felesége 39.
És valoban,ja a nők manapság nagyképűek!
Pacsi kérdező
1. kit érdekel, hogy te mit akarsz?
2. eléggé mellé lőttél a korosztállyal.
Ja persze, az a "nagyképű", aki nem áll meg egy idegen, apja korabeli fickónak csak úgy az utcán, mikor épp siet valahova, csak azért mert ő most ismerkedni akar. Ész megáll.
Amúgy az 50 és 39 között bármilyen irányból számolom van 11 év!! Míg a 25 és 50 között cirka 25 év. Rohadtul nem ugyanaz a kettő, de akinek ezt magyarázni kell, abba kár a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!