Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Miért nem álltok meg az utcán,ha egy férfi ismerkedni akar? 50 körüli férfi vagyok,25-40 közötti nőket szólítok le.Rám néznek és rémülten tovább sietnek.Azt sem engedik hogy bemutatkozzam.Elég kiábrándító ez a hozzáállás.
Miért kéne megállnom egy vadidegennek? Eleve van férjem (bár ez nincs rámírva), nem fogok leállni egy idegen pasival jópofizni aki kb az apám lehetne.
Ha megkérdezed hogy merre van valamilyen utca akkor segítek ha tudok, de nem fogok sem veled sem mással leállni beszélgetni, nem vagyunk sem barátok sem ismerősök.
Én általában azon okból tartózkodom az utcán, hogy tartok valamerre, és az esetek 80%-ában időpontra van jelenésem.
Kvára nincs időm ismerkedni az utcán, napi 10 órát dolgozok, minden percem ki van centizve.
gyanitom, hogy a kerdes kamu, de tobb okbol se allok meg az ilyen creepy fazonoknak.
- van pasim es nem ismerkedem.
- ha nem lenne, se utcan ismerkednek nalam joval idosebb para alakokkal. (30 vagyok, az 50 boven nem az en korosztalyom.)
- gondolom latszik rajtad, hogy ketsegbeesett vagy, meg gyanitom, kattosnak is tunsz es nem nezel ki jol.
- ijeszto, ha mindenfele idegen leszolitgat, ki tudja, mit akar. gondolom, a csajok rad se neztek elotte, csak a semmibol rajukrontasz.
- az ember altalaban megy a dolgara, siet, nem kivancsi kanos idegenek ismerkedesere.
vegso soron pedig amugy semmi kozod hozza es nem tudom, mi jogon kered szamon, hogy a nok nem allnak meg egy idegennek az utcan. eleg szomoru, hogy 50 evesen itt tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!