Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Miért nem álltok meg az utcán,ha egy férfi ismerkedni akar? 50 körüli férfi vagyok,25-40 közötti nőket szólítok le.Rám néznek és rémülten tovább sietnek.Azt sem engedik hogy bemutatkozzam.Elég kiábrándító ez a hozzáállás.
50 évesen nem 25 éves kislányokat kellene leszólítanod.
Igen, számodra egy 25 éves az lány és nem nő... ha tetszik neked ha nem.
Miért állnék meg? Vagy miért akarnék ismerkedni? Miért érdekelne a bemutatkozásod vagy bármi?
Amúgy ha egy 50-es bácsi megállítana és elkezdene dumálni, akkor egyből azt hinném, hogy valamit el akar nekem adni vagy valami piramisjátékba akarna behúzni. Eszembe nem jutna, hogy felszedni óhajt, annyira szürreális a gondolat, hogy egy ~25 évvel idősebb pacák majd pont bennem keresi a párját hátralevő szomorú éveire.
Kit érdekel, hogy te mit akarsz?
27 vagyok, apám 52. Mivel kb 17-nek nézek ki arcra, elég viccesen nézne ki mellettem egy 40+os pasi. Köszi, de inkább maradok a huszonéveseknél.
Te megállsz a kéregetőknek?
Sok esetben az a pasi, aki minden nőt leszólít semmivel nem különb, mint az, aki pár tízforintért kéreget.
A különbség annyi, hogy míg a hajléktalan az életben maradásért küzd, a másik csak puncit akar :D
Sírok a röhögéstől :D
És mondd csak tata, még feláll? Vagy a nőnek kell hoznia a bránert is?
Mert kb mintha az apámmal állnék le,ő ennyi idős.
7es ez nem nagyképűség, hanem: 🤮 kell a francnak, maradok a korosztályomnál.Kicsikét félreértelmezted a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!