Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk! Ti milyen közösségbe jártok ismerkedni? 24/L
Én mostanában próbálok mindenfelé kimozdulni.
Elnéztem kari vásárba, de az nem igazán volt sikeres, nem is időztem sokat, minden drága, hideg és az emberek is inkább a saját kis csoportjaikkal vannak elfoglalva.
Facebookon találtam egy társasjáték estet, oda viszont tök jó volt egyedül elmenni, mert betudtam csatlakozni egy asztalhoz, és tök jót eljátszottunk, csak az volt a baj hogy nem voltam elég nyitott illetve nme kértem a végén senkitől kontaktot. Tanulságnak jó volt, ott egyébként volt egy lány is aki szintén egyedül érkezett és lecsüccsent az asztalhoz, annyi hogy ilyen helyre kezdésre kell érkezni amikor még formálódnak a társaságok.
Haverral sörözés, de azok valahogy sose sikerültek valami csajozósra vagy ilyesmi, bár ez a legjobb módszer. Ha vannak barátnőid menj el, hátha viszik az ismerőseiket akiket még nem ismersz.
Az egyik italozás közben két karaoke bárba is beestünk, ott viszonylag közvetlen emberek voltak az egyik még nekem is tetszett pedig az ilyenek távol állnak tőlem.
27F
MINDENHOL (itt is):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!