Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az hogy en mindenkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy en mindenkit csak eltaszitok magamtol?

Figyelt kérdés
Lehet nem egeszen jol fogalmaztam. Szoval sokszor van, hogy visszagobdolok egyes szituaciokra es rajovok, hogy szerettek volna hozzam kozeledni az emberek es en voltam az ,aki ugy reagalt, hogy azt gobdoltak nem erdekelnek engem. Remelem erthetoen fogalmaztam. Nem tudom, hogy lehetne ezen valtoztatni. :/
2021. dec. 12. 21:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ez az onbizalomhianyombol is ered, mert sokszor ugy erzem nincs olyan ember akinek tetszhetek. Aztan megis en viselkedem ugy, mint akinek nem kell senki.
2021. dec. 12. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi, én is nagyon hasonló vagyok. Nem szabad előfeltevéseket gyártani, aki jön, az jön, beszélgetni barátkozni kell, ha jóindulatúan közeledik. Lehet visszakérdezni is, pl.: hogyha valaki kérdz valamit, ami személyesebb, kellemetlennek érzed, akkor visszakérdezni, hogy "Miért szeretnéd tudni?", így időt adsz magadnak a válaszadási lehetőségre.

Nyugi, 1× el kell kezdeni, majd utána egyre könnyebb lesz.

2021. dec. 12. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!