Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfi és incelvadász nő között működhet a kapcsolat?
Az az igazság, hogy megtaláltam a nő profilját és beszéltem is vele. Azt írta, sajnálja, hogy nekem ilyen nehezen megy a párkeresés és 100% -ban támogatja a közösséget.
Próba szerencse. Mint Schrödinger macskája, aminek az élő vagy holt állapota attól függ, hogy megfigyeli-e valaki ezt az állapotot.
Tégy egy próbát, az majd lesz valami.
Az a helyzet ezzel az egész incelséggel, hogy ez egy néma közösség. Aki nincs sokat az interneten, talán nem is hallott még róluk. Az incelek ugyanis nem vállalják/terjesztik a nézeteiket a világban, csak az interneten tevékenykednek.
Mondhatod, hogy ez egy közösség, de ha egy csapat incel elmenne egy olyan buliba, mint a white sensation, hogy ott terjesszék az ideológiájukat mindenki komolytalnnak tartaná őket. Rosszabb esetben el is zavarnák őket, hogy rontják a hangulatot.
A fentiekből számomra nyilvánvaló, hogy az incelségnek nincs jövője. Onnan csak kijönni érdemes, mert ott nem lehet sokra vinni. Nincs miért támogatni őket, mert ők nem az FC Barcelona, akikkel a Nike sportszergyártó cég szerződésben van, és támogatja a csapatot már hosszú ideje.
Levadassza a radikalis inceleket? Levadaszik 5-ot, addig a feministak kitermelnek 20-at....
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!