Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfi és incelvadász nő között működhet a kapcsolat?
Az az igazság, hogy megtaláltam a nő profilját és beszéltem is vele. Azt írta, sajnálja, hogy nekem ilyen nehezen megy a párkeresés és 100% -ban támogatja a közösséget.
"Vagy a inkognito miért lenne fegyver?"
Mert aki inkognitoban van, az kiszamithatatlan.
37F incel
21-es, inkább nevetséges. Vajon mikor jönnek rá az incelek (vagy rájönnek-e valaha is), hogy incelnek lenni ciki?🤔
Bár amíg aláírásukban (lásd 37F incel) "büszkén" felvállalják, hogy élettelen nyomoroncok, addig itt nem lesz megvilágosodás...
20: A profiljai túl bénák, túl egyértelműek. Van olyan, ami gyakorlatilag ő. A másik meg úgy viselkedik, mint egy nőgyűlölő 60 éves "nagypapa", aztán hírtelen átvált incelellenes módba, majd megint incelpártiként próbál fröcsögni öregember módjára.
Ez a lány figyelmet akar. Incelektől.
24 Nem akar incelektől figyelmet (ez csak a te kanos fantáziád), hanem szeretné társadalmilag hasznosnak érezni magát.
Egyébként csinos nő, nagy valószínűséggel nem magányos, vagy ha épp mégsincs pasija, biztos, hogy nem incelfórumokon fog keresgélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!