Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfi és incelvadász nő között működhet a kapcsolat?
Az az igazság, hogy megtaláltam a nő profilját és beszéltem is vele. Azt írta, sajnálja, hogy nekem ilyen nehezen megy a párkeresés és 100% -ban támogatja a közösséget.
10
Te, mint 37 éves incel hogy látod a 8-as válaszoló által leírtakat?
Lehet mégis focicsapatot kéne alakítaniuk...ott sincsenek nők :)
FC Incelek
"incelvadász nő"
Na most fostam magam alá...ez...kész...
Na, tegyük tisztába a dolgot. (Kérdező, te is megtehetted volna.)
A nő a szélsőséges, gyűlölködő, terrorcselekményre hajlamos vagy másokat arra uszító incel nethuszárok leleplezésében utazik. Tehát nem azért "vadászik" incelekre, hogy jól megfossza őket a békés cölibátustól.
"Tehát nem azért "vadászik" incelekre, hogy jól megfossza őket a békés cölibátustól.":
Ez a nő már 7 éve vadászik a terroristákra úgy, hogy közéjük férkőzik. Nem lehetséges, hogy valójában neki egy ilyen terrorista kell az ágyba?
Te belezúgtál abba a csajba a videóból.
Jól néz ki, de attól még kár így beleélni magadat. Ezt inkább engedd el!
"Te, mint 37 éves incel hogy látod a 8-as válaszoló által leírtakat?"
Az inkognito egy fegyver a kezunkben. Vagyis nem bug, hanem feature :)
37F incel
18
Bocs, de csak a hisztis kis gyerekek gondolkodnak így, hogy ha kivonulnak a világból, azzal mindeninek ártanak..miközben meg nem. :)
Vagy a inkognito miért lenne fegyver?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!