Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rànèzèsre megtetszik egy làny ,hogy kène ezt a tudtàra hozni ?

Csak ne úgy, hogy nagyon szimpatikus. Attól a falnak megyek és más nők is így vannak vele akikkel beszéltem.
Ahogy írták, alapvetően attól függ, hol szoktatok találkozni. De ezt a mondatot soha, sehol ne.

Nekem meg minden leány barátom úgy van vele, hogy teljesen jó a "szia, szimpi vagy, van kedved ismerkedni?", mert úgyis annyi a lényeg csak, hogy odamenj hozzá. Ha szimpi vagy neki te is, igent fog mondani. 6-os is csak azért megy falnak tőle, mert számára nem szimpi úriemberek mennek oda hozzá. Ha olyan menne oda hozzá, aki tetszik neki, akkor akármit mondhatna, jó lenne. Elkezdheted sorolni neki a görög ABC-t is visszafele, HA TE IS SZIMPI VAGY NEKI, akkor jó lesz.
Hajrá, csődör!

7es, nem ez a lényeg. Persze, ha a pasi amúgy bejön és olyan a hangulata, valószínűleg az ember meghallgatja. Bár nem ismerek olyat, akit az utcán ezzel, vagy bármivel leszólítottak és lett belőle kapcsolat, de tegyük fel. Mégis mi a franc tud azon szimpatikus lenni, ahogy megyek egyik helyről a másikra? Én beszélgettem már hosszan olyannal, aki egyáltalán nem jött be, mert épp ráértem (buszt vártunk, majd egy busszal mentünk tovább) és érdekes volt. Tudott olyannal nyitni, ami megfogott és utána is volt téma. Jó emlék maradt.
A szimpatikus vagy, egy semmit érő sablon, ami még csak nem is igaz, mert nincs ami alapján szimpatikus legyek, ha még semmi mást nem látott belőlem az illető, csak azt, hogy hogy öltözöm és, hogy járok. Mert pont ennyit látsz egy idegenből az utcán. Arról nem is beszélve, hogy semerre nem lehet tovább vinni belőle a beszélgetést.
Ennek akkor van létjogosultsága, ha a kisboltba az eladónak mondod, akinél x napja/hete veszed a reggelid. Mert ott már váltottatok pár szót, láttad mosolyogni, láttad hogy viselkedik másokkal, milyen a stílusa stb. Ott lehet azt mondani, hogy szimpatikus. Mert ott valóban azért szólítod meg, mert szimpatikus. Az utcán a random nőnek szerintem nagyon gáz.
De ettől még lehet ezzel nyitni. Én nagyon nem értékelem és akikkel az ismerősi körben ez téma volt hasonlóan vélekednek. Ettől még lehet, hogy ez nem általános és neked van igazad.
Mindenesetre, az biztos nem árt a kérdezőnek, ha ilyen példát is olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!