Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha megismerek egy férfit egyből megtetszik?
Figyelt kérdés
Nincs férfi ismerősöm nem is vagyok férfiak társaságában, de ha véletlen összefutok egy addig ismeretlennel egyből megtetszik és arra gondolok jó lenne vele esetleg.2020. nov. 6. 18:02
1/14 anonim 

válasza:

Ahogy te is írod ezért, mennyire ennyire ingerszegény környezetben élsz férfiak szempontjából.
2/14 anonim 

válasza:

Itt vagyok, tégy egy próbát, hátha sikítva menekülsz majd a "szépségem" elől.
3/14 anonim 

válasza:

én ilyen vagyok férfiben, és elég bosszantó h egy kis kedvességbe is már többet látok bele meg miegymás...
4/14 anonim 

válasza:

mert nem kaptál atyai szeretetet és neked minden férfi közelsége ezt az érzést hozza elő!
5/14 anonim 

válasza:

Tippelni tudok csak, ami nem biztos, hogy igaz, de lehetséges: mert vágysz a szeretetre, beleéled magad szinte azonnal és egy párként tekintesz magatokra esetleg.
7/14 anonim 

válasza:

Mert nem vagy válogatós, bárki jó neked, netán alacsonyak az igényeid, bárki megugorja a lécet.
8/14 anonim 

válasza:

Istenem, de jó hogy kiírtad, én nem mertem, hülyének tituláltam magam..
igen, voltam ezzel! Pszichológusnál, 3- ra is szántam egy rakás pénzt semmit nem mondtak🤷🏻♀️
Passz hogy mitől van/hogyan lehet változtatni de borzalmas érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!