Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerkedni, igazi, feminista nőkkel?
Téged ott élve elégetnének megideologizálván saját nagyságukat. :D
De ha neked ez kell... Biztos van a közeledben egy Zötyi vagy egy ilyen Nőegylet akik tárt karokkal fogadnak majd.
Mi számít feminizmusnak?
A klasszikus értelemben vett, ahol egy nő kikéri magának, ha valaki helyette akarja eldönteni, hogy legyen-e házicsicska vagy hogy mit kezdjenek mások a testével?
Vagy az a majomparádé, ahol pár idióta tyúk azon is szüttyög, ha előre engedik meg rendőrt hív, ha egy pasi leszólítja az utcán?
Utóbbi miatt már én is inkább letagadom, hogy alapvetően pártolója vagyok a feminizmusnak.
Vagy a "túl férfias" jelzőlámpa-emberke ellen tüntetnek :D A fontos dolgok ugyebár.
Egy feminista nő nem vitatkozni és veszekedni akar, hanem normálisan élni, negatív megkülönböztetés és elvárás nélkül.
Te egy harpiát keresel.
Látszik, hogy életedben nem találkoztál még feministával. A legtöbb kiegyensúlyozott házas gyerekes nő vagy leszbikus kapcsolatban él.
Igen férjük van, aki lehet, hogy szintén feminista, - hiszen nem csak nő lehet, nem csak nő állhat ki a nők jogaiért.
Na és miért kellene veszekedni? Ez rólad is sokat árul el, azt tudod e?
Híres magyar feministák voltak többek között: Veres Pálné, Kaffka Margit, Huggonai Vilma az első női orvosnő.
Akiket meztelenre vetkőzve szoktál látni külföldön azok nekem sem szimpatikusak. Szerintem nem ez a módja a figyelem felkeltésnek. Inkább unszimpátiát váltanak ki.
A kérdező a mai feminizmusra gondol.
És igen, a mai feministák többsége hárpia, aggszűz, aki a férfiakkal való sikertelenségét a feminizmusban vezeti le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!