Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az élet igazi értelme?

Figyelt kérdés
Van, akinek a társkeresés vagy a kérdések kiírása jelenti az értelmét?

2019. nov. 25. 23:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
42
2019. nov. 25. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem akkor lett értelme első ízben, amikor lemondtam a nőkről.
2019. nov. 25. 23:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Láttam a filmet...Galaxis útikalauz űrstoposoknak :))
2019. nov. 25. 23:34
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es: Mivel pótolod a hiányukat?
2019. nov. 25. 23:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Van élet a társkeresésen is túl.
2019. nov. 25. 23:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az élet értelme mindenkinek más, neked kell tudnod, hogy miben találod meg az örömöd és hol találod meg a boldogságot.
2019. nov. 25. 23:36
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Semmivel. Elértem egy olyan tudatállapotot hogy nem is hiányzik egy nő. Önfejlesztés kérdése.

Nevezhetjük spirituális ébredésnek is.

2019. nov. 25. 23:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én életem értelme az élet megélése. Mindennel együtt. Legyen az jó vagy rossz..

Egyszer lent, egyszer fent. Ha az ember tudja milyen, amikor igazán rossz, akkor a kicsi jónak is örülni tud és lendületet tud adni, hogy még több jóra törekedjen.

Semmiképp sem gondolom, hogy a társkeresés lenne az élet értelme.

Inkább azt mondanám, hogy az életem értelmének egy része. Hozzá tartozik az élet megéléséhez az a tapasztalat, amit nyújt, legyen az rossz vagy jó tapasztalat. De messze nem mondanám, hogy ennyiből áll az élet.

2019. nov. 26. 01:44
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

Mo.-n?

Vagy az élet túlélése, a küzdelem, vagy a dőzsölés a maniban. De ide tartozhat vagy a xarkeverés, vagy a másik lealázása...

2019. nov. 26. 05:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nincs ertelme.

Kb mint egy utazàs két pont között. Eltöltheted kinlodva is, meg boldogan, rajtad mulik, de valojaban csak egy ut, amit nem tudunk honnan hova vezet es mindent te csinalsz benne a sajat filmed irod te vagy a föszereplö.

2019. nov. 26. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!