Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha megismerek egy férfit egyből megtetszik?
Figyelt kérdés
Nincs férfi ismerősöm nem is vagyok férfiak társaságában, de ha véletlen összefutok egy addig ismeretlennel egyből megtetszik és arra gondolok jó lenne vele esetleg.2020. nov. 6. 18:02
11/14 anonim 

válasza:

Alacsony önbecsülés, önismeret hiány, nem megfelelő apakép, szeretet éhség és sorolhatnám. Pszichológus ezen tud segíteni.
12/14 anonim 

válasza:

találkozz velem, és egyből elmúlik :D valószinú látod a szép oldalukat az embereknek, és el sem tudod hinni, hogy igazából nem lenne neked jó velük. Én is vagyok igy, de már nem veszem komolyan ezt az érzést
13/14 anonim 

válasza:

Nálam meg pont fordítva van. Nagyon kevés aki megtetszik, de aki megtetszik és megismerem, 90% hogy kiábrándulok belőle :D
14/14 anonim 

válasza:

Ez ugyanaz, mint amikor egy férfi "hasraesik" az első nőtől , aki szóbaáll vele. Túl kevés figyelmet kapsz az ellenkező nemtől, ezért a legkisebb ingernek is nagyon örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!