Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavaró a férfiaknak, hogy nőként BMW-m van?
Lehet megint valami nettófeszült fèrfi kèrdezget ilyen baromsàgokat.
5 év külföldön, úgy hogy szűkösre vetted a nadràgot, baromi hosszú idő és sok pénz
A nők nem szeretnek ( legtöbbször ) lefelé vàlasztani, ha olyan magasan hordod az orrod a kocsi miatt , elvben nem is állnàl szóban olyanokkal akik anyagi helyzetük miatt megkèrdőjeleznèk azt hogy sikerült kitermelned egy bmw-t
De lehet , hogy csak én èrzem ezeket a logikai ellentmondásokat
#54 a példája annak miért frusztrálja sok férfit a kocsid:
"elvben nem is állnàl szóban olyanokkal akik anyagi helyzetük miatt megkèrdőjeleznèk azt hogy sikerült kitermelned egy bmw-t"
Ebben az esetben:
olyanokkal randizol akik számára egy ilyen autó elérhetetlen, ès fusztràlja őket ( írtuk fent )
Ha ilyen ferfiak az eseted és ragaszkodsz hozzàjuk akkor menj inkább busszal a randikra.
Szivesen
Na ne mondd hogy minden férfi az autód márkájarol évjáratarol kérdez.
Különben nekem van egy Ford Mustangom. Ha ismerkedtem milyen autód van ? Ahh, csak egy ford.
Kész. Nem is volt tovább téma, és mentünk tovább. Igaz én lányokkal ismerkedem. :)
De lazán rövidre tudod zárni egy Ahh csak egy alap kis BMW.
Mert az, hozzá se kell tenned hogy a kigyullados kiadás vagy se, végig őszinte vagy és rövidre zárod.
Ha ezek után is pörög rajta , amit kétlek, 1-2 ilyen lehet de több nem, akkor engedd el a témát mert nem fogja érteni.
Azért meg felesleges magyarázkodni hogy 5 évet külföldön eltel. 5ev az 60 hónap, 60 hónap alatt 6 milliós használt autót vettel, az havi 100e Ft spórolás. Az igencsak nem megmagyarázando tétel, sőt, tovább megyek beszélni se érdemes róla.
Aki ezt nem érti meg, azt az elején jobb elengedni.
Hát, ha BMW-d van, lakásod nincsen, abból nekem az jönne le, hogy szereted szórni a pénzt. De nem irigykednék, inkább óvatos lennék.
Én 32/F vagyok, egy jobb lakás árát már félretettem, mert többek között nem költök autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!