Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavaró a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavaró a férfiaknak, hogy nőként BMW-m van?

Figyelt kérdés
31 vagyok, majdnem 5 évet külföldön dolgoztam, a lakásbérleti díjon kívül minden pénzem félretettem, utána az itthoni munkám során is ugyanezt tettem. Régi, gyerekkori álmom volt egy BMW megvásárlása. Mindent ennek rendeltem alá, hogy önerőből meg tudjam valósítani az álmom. Én nem ruhákat vettem minden héten, nem bulikban szórtam el a pénzem, hanem gyűjtöttem. Ismerkedéskor nem szoktam felhozni a legelején, de ha kérdezi a férfi, hogy mivel járok dolgozni, akkor elmondom, hogy az autómmal. Utána általában megkérdezik, hogy milyen kocsim van, majd válaszolok és jön a hitetlenkedés. Biztos dúsgazda apa vagy sugardaddy vette nekem, holott egyik sem igaz, keményen megdolgoztam és gyűjtöttem rá.

2021. dec. 10. 08:45
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%
En leszarnam.
2021. dec. 10. 08:51
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nincs autóm (lehetne, van rá pénzem), de le se szarom mivel jár a másik. :D
2021. dec. 10. 08:52
 3/60 anonim ***** válasza:
67%
Nem hinném, hogy van férfi, akit ez zavarna.
2021. dec. 10. 09:02
 4/60 A kérdező kommentje:
De, sajnos a legtöbbüket zavarja, úgy vettem észre, hogy kisebbségi komplexusuk van tőle. Engem fordított esetben egyáltalán nem érdekel, hogy milyen autója van, egyáltalán van-e neki. Ha nincs, akkor megyünk az én autómmal, ha közösen megyünk valahova.
2021. dec. 10. 09:07
 5/60 anonim ***** válasza:
76%
Kamu-e vagy? Egyetlen férfit sem ismerek, aki ne szarná ketté, hogy bmwd van. Max elismerően csettintenének, ha bmw rajongók. Esetleg.
2021. dec. 10. 09:07
 6/60 anonim ***** válasza:
82%

Annyira életszerű egy randin megkérdezni, hogy mivel jársz dolgozni.😄

Több oka is lehet, látják rajtad, hogy nem a te pénztárcádnak való egy ilyen autó és eszetlennek tartanak, hogy 31 évesen itt tartasz.

A második, hogy anyagilag rendben vagy, saját ingatlan, havi 700 ezre fizetés, akkor pedig kisebbségi érzésük van.

2021. dec. 10. 09:10
 7/60 A kérdező kommentje:
Mondom, elkezdenek hitetlenkedni, majd vádolnj, hogy biztos valami pénzes embertől kaptam ajándékba. Ami azért fáj ennyire, mert 18 éves korom óta dolgozom,fél éve sikerült összegyűjtenem a rávalót. Nem a randin kérdezik meg, hanem match után chaten pár mondat után, ahogy felmerül a munka kérdése. Nem keresek itthon havi 700 000 Ft-ot, saját lakás a következő, amire gyűjteni kezdtem,de ez legalább 10-20 éves projekt a 40-50 milliós ingatlanárak miatt.
2021. dec. 10. 09:14
 8/60 anonim ***** válasza:
69%

Senki sem fog beájulni attól, ha azt mondod, "nekem egy BMW-m van".

Az lehet egy véletlen dolog, hogy engem nem hat meg, de úgy látom, a többi hozzászólót sem hozta lázba. :D

Örülj neki, használd, és semmi több.

2021. dec. 10. 09:17
 9/60 anonim ***** válasza:
0%

Kamu.

Ha valaki meghallja, hogy bmw vagy merci, még nem gondol semmire. Lehet az egy lerobbant, ezeréves járgány is.

"de ha kérdezi a férfi, hogy mivel járok dolgozni,"

A kis aranyásók :D :D

2021. dec. 10. 09:18
 10/60 anonim ***** válasza:
90%
Jajjjjj ez ilyen bunkó szokás (HA igaz), hogy ha valami nagyobb dologra beruházol akkor összeszoptad/loptad a pénzt, vagy anyádék aládrakták. Mert mibű és hogy és stb. Vannak ilyen emberek, elég sok.
2021. dec. 10. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!