Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavaró a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavaró a férfiaknak, hogy nőként BMW-m van?

Figyelt kérdés
31 vagyok, majdnem 5 évet külföldön dolgoztam, a lakásbérleti díjon kívül minden pénzem félretettem, utána az itthoni munkám során is ugyanezt tettem. Régi, gyerekkori álmom volt egy BMW megvásárlása. Mindent ennek rendeltem alá, hogy önerőből meg tudjam valósítani az álmom. Én nem ruhákat vettem minden héten, nem bulikban szórtam el a pénzem, hanem gyűjtöttem. Ismerkedéskor nem szoktam felhozni a legelején, de ha kérdezi a férfi, hogy mivel járok dolgozni, akkor elmondom, hogy az autómmal. Utána általában megkérdezik, hogy milyen kocsim van, majd válaszolok és jön a hitetlenkedés. Biztos dúsgazda apa vagy sugardaddy vette nekem, holott egyik sem igaz, keményen megdolgoztam és gyűjtöttem rá.

2021. dec. 10. 08:45
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

Én vállalom hogy nem vészesen, de zavarna kicsit, mert hiába vehetnék elvileg én is egyet (használtan 12 millióból biztos kijön), de feleslegesnek tartom, helyette inkább lakásba fektettem, és fektetek.

Amiért kicsit problémásnak érzem:

- nekem nincs, most akkor elvárja a kérdező hogy vegyek én is egyet, mert sok nőnél van egy kimondatlan szabály, hogy a férfinak jobb kocsija van?

- ha felvágás miatt van, én nem akarok másoknak megfelelni, miért akar a potenciális partnerem akkor?

- pénzszórásnak is érzem, mert van kocsim, de messze nem ilyen drága. Ha összeházasodunk és közös kasszán leszünk, akkor hónapról hónapra élünk majd, nem lesz fűtés a házban, csak hogy minél több luxusterméket vehessünk?

2021. dec. 10. 10:14
 22/60 anonim ***** válasza:
78%
Szóval előbb vettél egy szaros bmwt mint lakást? Értelmes nő lehetsz.
2021. dec. 10. 10:15
 23/60 A kérdező kommentje:
Sztereotípiákra reagálva: 1.nem várom el, az sem zavar, ha nincs autója 2.nem felvágás miatt vettem, továbbiakra lásd az 1. válaszom 3.nem költöttem el az utolsó forintig minden megtakarításomat, van vésztartalékom, valamint havi jövedelmem, nem igényleg semmilyen luxuscikket, teljesen átlagos életet élek.
2021. dec. 10. 10:18
 24/60 anonim ***** válasza:

Ez engem ugyanazért feszélyezne mint a sok drága külföldi utazás luxusszállodákban. Pénzkidobás a felesleges jólétre, miközben egy átlagmunkahelyen gürcölünk.

Sok nő azt hiszi attól hogy magas a fenntartási költsége (angolul "high maintenance", van is ilyen trend), már értékesebb lesz a férfiak szemében, pedig épp ellenkezőleg.

2021. dec. 10. 10:19
 25/60 anonim ***** válasza:
#23 lehet te ezt így gondolod, én csak azt írtam le miért zavarhatja ez a férfiakat, azaz válaszoltam a kérdésre. Sajnos sok emberben van előîtélet és a sztereotípiákat nem lehet megszüntetni.
2021. dec. 10. 10:20
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Fontosabb volt a listán neked egy autó mint egy lakás. Ez is sokat elárul azért. Vagyis én inkább ezen gondolkoznék, mintsem azon, hogy biztos valakitől kaptad...
2021. dec. 10. 10:33
 27/60 anonim ***** válasza:

Számomra nem nagy szám.

De új vagy használt?

Megvenni nem nagy ügy , inkább fenntartani

2021. dec. 10. 10:39
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furcsa lenne, hogy az volt az álmod, azért dolgoztál/spóroltál, hogy legyen egy autód, akármilyen márkájú is. Furcsa álomkép, furcsa életcél. Nyílván nem gondolnám, hey az utcasarkon álltál érte, de hogy valaki ezért küzd, és ez motiválja...
2021. dec. 10. 11:37
 29/60 anonim ***** válasza:
Tesók még a maffiába is bevesznek...:D
2021. dec. 10. 12:26
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
Az látja jól, aki azt írta, hogy egy átlagjózsinak az jön le, hogy olyan magas fenntartású nő lehetsz, aki mellett mindig is puhap*cs marad. A BMW (most nyilván nem arra a bizonyos 30 éves, tesótól vett tuningra gondolok) bizony státusszimbólum a mai napig, amihez az ember nem a napi megélhetést, gyereknevelést, 8 órás melót, évente max. Balatonon nyaralást társítja. Az emberek többsége pedig így él, hozzá egy alsó középkategóriás autóval. Keress milliomos faszit, neki nem fog letörni a p*cse attól, hogy neked BMW-d van.
2021. dec. 10. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!