Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavaró a férfiaknak, hogy nőként BMW-m van?
Én vállalom hogy nem vészesen, de zavarna kicsit, mert hiába vehetnék elvileg én is egyet (használtan 12 millióból biztos kijön), de feleslegesnek tartom, helyette inkább lakásba fektettem, és fektetek.
Amiért kicsit problémásnak érzem:
- nekem nincs, most akkor elvárja a kérdező hogy vegyek én is egyet, mert sok nőnél van egy kimondatlan szabály, hogy a férfinak jobb kocsija van?
- ha felvágás miatt van, én nem akarok másoknak megfelelni, miért akar a potenciális partnerem akkor?
- pénzszórásnak is érzem, mert van kocsim, de messze nem ilyen drága. Ha összeházasodunk és közös kasszán leszünk, akkor hónapról hónapra élünk majd, nem lesz fűtés a házban, csak hogy minél több luxusterméket vehessünk?
Ez engem ugyanazért feszélyezne mint a sok drága külföldi utazás luxusszállodákban. Pénzkidobás a felesleges jólétre, miközben egy átlagmunkahelyen gürcölünk.
Sok nő azt hiszi attól hogy magas a fenntartási költsége (angolul "high maintenance", van is ilyen trend), már értékesebb lesz a férfiak szemében, pedig épp ellenkezőleg.
Számomra nem nagy szám.
De új vagy használt?
Megvenni nem nagy ügy , inkább fenntartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!