Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavaró a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavaró a férfiaknak, hogy nőként BMW-m van?

Figyelt kérdés
31 vagyok, majdnem 5 évet külföldön dolgoztam, a lakásbérleti díjon kívül minden pénzem félretettem, utána az itthoni munkám során is ugyanezt tettem. Régi, gyerekkori álmom volt egy BMW megvásárlása. Mindent ennek rendeltem alá, hogy önerőből meg tudjam valósítani az álmom. Én nem ruhákat vettem minden héten, nem bulikban szórtam el a pénzem, hanem gyűjtöttem. Ismerkedéskor nem szoktam felhozni a legelején, de ha kérdezi a férfi, hogy mivel járok dolgozni, akkor elmondom, hogy az autómmal. Utána általában megkérdezik, hogy milyen kocsim van, majd válaszolok és jön a hitetlenkedés. Biztos dúsgazda apa vagy sugardaddy vette nekem, holott egyik sem igaz, keményen megdolgoztam és gyűjtöttem rá.

2021. dec. 10. 08:45
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem egyszer egy csaj kérdezte meg, hogy milyen kocsival jöttem? Mondtam, semmilyennel, busszal jöttem. Mire ő: "Jééé, van egy buszod?"
2021. dec. 10. 12:42
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
Kisebbségi komplexus. Engem különben nem zavarna, sőt lehet többet töltenék a kocsi körül mint nálad :D 31f
2021. dec. 10. 12:43
 33/60 anonim ***** válasza:

Remelhetoleg BMW Isetta. El is vinnem egy korre :)

37F incel

2021. dec. 10. 12:45
 34/60 anonim ***** válasza:
Milyen típusú BMW kérdező?:)
2021. dec. 10. 12:49
 35/60 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy kit érdekel a lepukkant beemved. :) De akkor elég sok sötét férfival ismerkedhetsz :)
2021. dec. 10. 12:59
 36/60 anonim ***** válasza:
2021. dec. 10. 13:01
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Szóval minden pasi, ahogy megtudja, hogy van egy használt, felsőbb lategóriás autód, amit sokéves munkával, lemondások árán tudtál megszerezni, rögtön olajra lép?

Komolyan sajnállak, nemhogy a fiatalságodat beáldoztad, de még a jövőbeli párkapcsolatod is elintézted vele.😄

Most komolyan, azért te sem hiszed, hogy az autó miatt nem jön össze egy pasi sem?

2021. dec. 10. 14:26
 38/60 A kérdező kommentje:
BMW 318D
2021. dec. 10. 14:27
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
Komoly autó, nekem tetszene, ha randiznánk, szívesen beleülnék és kocsikázhatnánk. 31f
2021. dec. 10. 14:41
 40/60 anonim ***** válasza:
47%
Milyen évjárat?
2021. dec. 10. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!