Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavaró a férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavaró a férfiaknak, hogy nőként BMW-m van?

Figyelt kérdés
31 vagyok, majdnem 5 évet külföldön dolgoztam, a lakásbérleti díjon kívül minden pénzem félretettem, utána az itthoni munkám során is ugyanezt tettem. Régi, gyerekkori álmom volt egy BMW megvásárlása. Mindent ennek rendeltem alá, hogy önerőből meg tudjam valósítani az álmom. Én nem ruhákat vettem minden héten, nem bulikban szórtam el a pénzem, hanem gyűjtöttem. Ismerkedéskor nem szoktam felhozni a legelején, de ha kérdezi a férfi, hogy mivel járok dolgozni, akkor elmondom, hogy az autómmal. Utána általában megkérdezik, hogy milyen kocsim van, majd válaszolok és jön a hitetlenkedés. Biztos dúsgazda apa vagy sugardaddy vette nekem, holott egyik sem igaz, keményen megdolgoztam és gyűjtöttem rá.

2021. dec. 10. 08:45
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
Összekeversz két dolgot. Attól, hogy egy férfi hitetlenkedik vagy meglepődik valamin, ami kiderül rólad, nem fog téged mint nőt elutasítani. Egy furcsaság egy nő hátterében nem jelenti automatikusan azt, hogy az illető nő egy férfi számára társként nem kell. Férfiként én is hitetlenkednék mondjuk, ha egy a párjelölt nő azt mondaná az első randin, hogy cirkuszi artista, hogy egy ismert színész vagy politikus lánya, hogy a kedvenc hobbija a horgászat, vagy hogy rendőrkutya-kiképzéssel foglalkozik. De ettől még ha a nő egyébként tetszik, eszem ágában nem volna otthagyni.
2021. dec. 10. 09:22
 12/60 anonim ***** válasza:
72%

Kicsinyes dolog, ha egy 31 éves nő, így próbál valami álságos elismerést bebeszélni önmagának.

Szerintem próbálkozz az élet más területén.

2021. dec. 10. 09:24
 13/60 A kérdező kommentje:
4,5 éves autó, nem egy 20+ éves darab. Nem kell, hogy elismerjen miatta bárki, elég, ha én büszke vagyok magamra, hogy sikerült önerőből megvalósítani az egyik álmom, de ne kezdjenek el hitetlenkedni miatta, vagy abszurd dolgokkal vádolni. Aki ilyesmivel jön már rögtön az elején, azzal nincs kedvem randizni, bizonygatni neki bármit is.
2021. dec. 10. 09:35
 14/60 anonim ***** válasza:
78%
Legközelebb kérdezz vissza, ha valami jobb kocsija van az illetőnek, és kérdezd meg, hogy anyucitól kapta vagy selyemfiú.
2021. dec. 10. 09:37
 15/60 anonim ***** válasza:
85%
Mert puhapöcsű lúzerek. Vagány csajszi lehetsz. Csak így tovább. 42/F.
2021. dec. 10. 09:43
 16/60 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, én a férfi BMW-seket is utálom, meg minden ilyen kihaénnem típusú szart.

Pláne, ami német.

#15, a puhapöcsű lúzer az te vagy, meg a fajtársaid, pont ezekre a hulladékokra mondják, hogy fsznövelő faktor.

Meglehetősen jól keresek, de nekem tökéletesen elég egy megane III.

Tudom, trianon, meg szarfrancia...

2021. dec. 10. 09:55
 17/60 anonim ***** válasza:
47%
De most ez miért olyan nagy szám, hogy évekig spóroltál, külföldi keresetet is beletéve, magadtól megvonva dolgokat, hogy tudtál venni 31 évesen egy pénztemetőt, miközben albérletben laksz. Megmondom őszíntén, én egy ilyen pasitól is menekültem már 20-on évesen is. Tudom, mindenkinek más a fontos, de nekem akkor is az a véleményem, hogy nem a te pénztárcádnak való.
2021. dec. 10. 10:03
 18/60 anonim ***** válasza:
47%
Nem ertem, leirtak itt tobben, koztuk en is, hogy leszarjuk. Lehet osszefutottal ilyen faszival, de most csakazertis bizonygatod, hogy má’ pedig ez igy van, es most itt duhongsz. Miert nem ott mondod el neki, hogy ne hitetlenkedjen, ha ez megtortent akkor bocs, illetve elegge ugy erzem, hogy te titkon valami elismerest varsz, hogy ilyen ugyes voltal, es a sok leszaros komment keresztul huzta a szamitasaidat. Eleg latvanyosan azt szeretned, hogy piedesztalra emeljen az ember, hogy te 31 evesen itt tartasz.
2021. dec. 10. 10:06
 19/60 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy azt vettem észre, a barátnőmmel.is anno erről beszélgettünk, ha jobb autóban ültünk, sokkal több pasi nézett meg minket. Úgyhogy valami bibi nálad lehet, mert a pasik fantáziáját bizony izgatja a jó nő, jó autó kombó.
2021. dec. 10. 10:08
 20/60 A kérdező kommentje:
Nem pénztemető, nem öreg autó, eddig nagyon keveset kellett rá költenem a tankoláson kívül. A lakóhelyem és a munkahelyem közötti távolság miatt nekem fontos, hogy legyen autóm, tömegközlekedéssel nem jól megközelíthető az utóbbi. Tévhitekkel ellentétben van rajta index, amit szoktam is használni.Nem 1 ilyen pasiba futottam bele, hanem legalább 10-be az utóbbi időben, különben ki sem írtam volna a kérdést. Bőven elég lenne, ha semlegesen viszonyulnának hozzá, kb. akkora jelentőséget tulajdonítanának neki,mintha azt mondanám, hogy vettem egy liter tejet.
2021. dec. 10. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!