Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy a drogbáróknak, diktátoroknak, pszichopatáknak rengeteg nőjük van, de az inceleknek nincs?
49
Figyu. Totális deformitásról van szó. Mint egy ufó. :) Ne kérj képet ha jól akarsz aludni.
50
“hanem produktívak lennének,“
Milyen politikai sallangok baszki :D
Mit takar ez egyébként? Mit értesz rajta?
53
Jáksóval nincs semmi baj. Olyan cukifiú.
Én ijesztőről beszélek!!!
Én pl. Jáksótól megijedek.
Akkor esetleg Dawn kóros vagy autista fej mennyire távol áll tőled vagy hasonló?
Gyakorlatilag bármi, ami nem hisztizés és követelőzés, de akkor pár konkrét példa:
- edzés
- fejleszted magad az életedben
- fejleszted magad a hobbijaidban
- önfejlesztés, ami az incelek esetében egy pszichológussal kezdődik
- tágítod és ápolod a szociális hálódat
Röviden szólva éled az életedet, mint egy normális ember, és nem a nőkre fújsz, amiért nem jönnek össze veled.
56
Minden megvan a nőkön kívül. Nem 16 éves taknyos kisfiú vagyok. Felnőtt ember. Nincs szükségem leereszkedő tanácsokra.
55
Ufó. Leírtam. Láttál már?
Oké. Akkor picsogj magadban.
De ha élőben is lep-icsáz egy magadfajta, vagy bármi egyéb becsületsértő dolgot vágtok az arcomba, pl. hogy én kiknek a répájába hogy ültem bele, akkor fogadjátok nyugton és emelt fővel, ha akkora maflást kaptok, hogy elindul az orrotok vére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!