Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birkózzak meg társkeresési kilátástalansággal, depresszióval?
Mintha engem írtál volna le a kérdésben. Minden talál, jó magam is belefàradtam.
Anno azt hittem azért nincs csajom mert , nincs munkám , nincs pénzem, nincs autóm .
Mindig kifogások mögé bujtam, amikor minden meglett akkor meg azt , hogy mert nem lakok egyedül külön a szülőktől.
Aztán végül külön költöztem , keményen jól fizető munkám lett , új autóm már 25 évesen és láss csodát ! Azóta sincs barátnőm és még csak az érdeklődés legapróbb szikráját sem tudom kiváltani a lányokból. Rendszerint aki nekem tetszik annak én nem és a többi… elengedtem a témát már a francba. Anno brutál rá voltam görcsölve a dologra, naponta felemésztett és nyomorba döntött ez az állapot , szóval 100% tudom és értem a szituációd. Nekem az segített, hogy a munkába menekültem- lekötte a teljes figyelmem és így kevesebbért filóztam a csajokon és a munkám is jobban végeztem. Nem kell ide gyógyszer - bár ha van akivel erről nyíltan beszélj az a legjobb és bármelyik gyogyszernél többet ér. Nekem nem volt és elfolytottam mindent , majd amikor végre volt akinek elmondjam, mintha 20 kilóval könnyebbé vàlt volna a lelkem. Kitartást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!