Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szinglik mekkora része önkéntelenül az?
Sok kutatás kimondja, hogy igazából csak kevesen nem akarnak egyáltalán párkapcsolatot, nagyobb részük igen, csak valamiért nem talál, túl sokat válogatnak, nem a megfelelő helyen élnek, stb.
Például sok diplomás nő van a fővárosban, aki egyedülálló, vidéken meg szakmunkás férfiakból van több ilyen.
A SZINGLI férfiak 90%-a (a maradék 9% pedig túl magasra teszi a lécet és talán 1% valódi MGTOW lehet).
A SZINGLI nőknél olyan 30% lehet, akik ténylegesen jól érzik magukat egyedül kutyával, cicával, vibrátorral, 30%, aki túl magasra teszi ÖNMAGÁHOZ KÉPEST a lécet vagy önmaga van túl magasan (például diplomásként csak diplomás pasik között válogat, 185 magas csajként csak vele egymagasak között, vezérigazgatóként csak szintén hasonlóak között és így tovább) és a maradék 30% frusztrált, elviselhetetlen személyiségű görcs külsőtől függetlenül, viszont az egója akkora, hogy ezt sosem ismerné be magának még akkor sem, ha a sokadik pszichológus is ezt mondja.
A maradék 10% lehet talán az, aki ténylegesen normális, csak valami zsákfaluban él vagy fenyítették a templomba járással, esetleg nagyon introvertált és nem lehet hozzá kapcsolódni, de ő maga is normális és az igényei is reálisak. Viszont mivel minden nő ide sorolja magát, így a fenti elemzés vörös posztó.
#12 Szerintem majdnem mindenkire igaz, hogyha a tökéletes pasi/nő beállítana az ajtón, akkor összejönne vele.
Míg nagyon kevesekre igaz az, hogy a 200 kilós ugandai 10 gyerekes anyukával/apukával is összejönne, mert ha így lenne, akkor mindenki össze is jönne valami hasonló kaliberű személlyel, kb. végtelen a kínálat.
Feltehetőleg van egy réteg, akik tényleg nem ismerik fel, hogy van lehetőségük rá, hogy összejöjjenek mondjuk egy roma nővel, hat gyerekkel, pedig megtennék, de szerintem elég szűk lehet ez a réteg.
Én ezen belül viszont nem tudnám belőni, hogy mi az ami "önkéntelennek" minősülne. Nyilván egy gyári munkás önmagát már jó partinak tartja, de egy felső vezető nem szívesen mutatkozna ennek ellenére 8 általános végzett 30 cm-es műkörmű rossz leheletű barátnővel. Ebben az esetben a gyári munkás, ha nem jön össze vele, akkor ő nem önkéntelen, míg a felsővezető igen?
13: Szerintem kizárólag a hozzá illő emberekből és neki tetszőből válogatva nem önkéntelen, minden más esetben az.
A nem tetsző nem számít, különben akkor arról is vitázhatnánk, heteroként miért nem jó a meleg férfi társasága, "mit válogatsz az a saját akaratod ha válogatsz" alapon.
Maga a szó eleve azt jelenti hogy önként egyedülálló. Az hogy azt az emberek 99%-a állandóan keveri és összemossa az már más kérdés.
"csak kevesen nem akarnak egyáltalán párkapcsolatot," Most mondjam azt hogy én konkrétan ilyen vagyok. Nincs rá időm, energiám, teljesen más prioritásaim vannak. A munkám miatt eleve kevés a szabadidőm.
És nem szeretem azt ha bárki beleszol a magánéletembe.
Úgy is ott vannak az incelék vigyék oda az igényeket ahol van rá kereslet.
Én nekem nem a család / párkapcsolat az életcélom. Bőven van mit csináljak e nélkül is. Már nekem ciki, hogy mindig el kell küldeném a próbálkozókat.
#13: "Feltehetőleg van egy réteg, akik tényleg nem ismerik fel, hogy van lehetőségük rá, hogy összejöjjenek mondjuk egy roma nővel, hat gyerekkel, pedig megtennék, de szerintem elég szűk lehet ez a réteg."
A lényeget nem akarod érteni.
A nő azzal, hogy csinosítja a külsejét a lehetőségeit növeli, ahogy azzal is, ha normális személyisége van. De alapesetben már a létezése okán számos férfinek kellene. Úgy, ahogy reggel kikel az ágyból.
Ezzel szemben az említett 6 gyerekes roma nő várná csak el igazán azt, hogy a férfi megfeszüljön a munkában, amiért a megkeresett pénzt természetesen odaadja neki és a más apától született gyerekeinek.
Nem lehet egy mérlegre tenni a két dolgot.
Az ÁTLAG nők helyzetét maximum azzal a SZÉPFIÚVAL lehet összehasonlítani, akinek azért kevesebb a sikere és azért csak duci lányok legyeskednek körülötte, mert nem borotválkozik, ápolatlan, mesefigurás ruhákban jár és az anyja keni neki a lekváros kenyeret.
Az átlag férfi ha talpraesett és el is ér bármit az életben, annak a nő a gyümölcsét akarja. Nem a férfit, hanem a férfin keresztül részesülni a javakból. Jobb esetben szabadidőpartnert. A nőnek a randizás izgalmas kaland, a férfiaknak kényszer.
"Nyilván egy gyári munkás önmagát már jó partinak tartja, de egy felső vezető nem szívesen mutatkozna ennek ellenére 8 általános végzett 30 cm-es műkörmű rossz leheletű barátnővel. Ebben az esetben a gyári munkás, ha nem jön össze vele, akkor ő nem önkéntelen, míg a felsővezető igen?"
A "miért" a lényeg. A valóság inkább az, hogy a 30 centis műkörmű, de amúgy ápolt és érettségizett vagy büfészakos diplomás irodista csaj kajtat a 8 általánost SE végzett, rossz lehelletű, 30 alatt is foghiányos biztonsági őr vagy takarító vagy gyártósori munkás után, csak mert a srácban megfogta valami vagy épp a srácnak elég jópofáskodni és a csaj csillogó szemekkel nézi.
Ezt pedig nehezen dolgozza fel az ápolt, normális fogsorral rendelkező felsővezető, aki nem tud közel kerülni a BEOSZTOTTJÁHOZ és így is feszült a hangulat közöttük és nem akar cégen belüli botrányt, mert ebből semmi esetre sem tud jól kijönni, mert bízott benne, hogy ha relatíve jó fizetéssel felveszi és kivételezik vele, akkor majd elnyerheti a kegyeit, mert mikor az állás kellett a csajnak, akkor cukiskodott, aztán mikor már betanult meg ott dolgozik egy ideje és minél jobban megvetette a lábát, annál inkább szégyeníti a felsővezetőt (akinek az állását köszönheti) és már a srácon kuncog a fél iroda és ha kirúgná a csajt és venne fel helyette újat, akivel talán tiszta lappal indulhatna, akkor a lány botrányt csinálna és a hatályos jogszabályok alapján még meg is nyerhetné a munkaügyi pert, pedig a vezetőnek bármikor jogának kéne lenni indoklás nélkül elbocsátani az alkalmazottját, hiszen ő ugyanúgy rá van utalva a munkaerőre, mint az alkalmazott a munkára és az alkalmazottnak lenne a dolga saját magát pótolhatatlanná tenni a vezető számára.
Ha nem rúgja ki, akkor végignézi, ahogy enyeleg a csaj mindenféle inferior segédmunkással és a sutyerák a retkes melós nadrágjában teszi be a s..ggét az anyósülésre a csaj kocsijában és a csaj viszi őt randizni.
Úgyhogy ez szokott lenni. Amiről te beszélsz az az, amikor a női oldalt próbálod megfeleltetni a férfi oldalnak, ugyanis női vezetőknél vagy jómódú nőknél van ez, amiről te beszélsz, hogy nem akarnak összejönni szintjükön alulival és az alkalmi szexuális késztetéseiket is nagyon diszkréten kezelik.
A férfiak többségének nem számít a nő vagyona, iskolázottsága meg ilyesmi. Sokkal jobban számítanak bizonyos tulajdonságok, amik nem feltétlenül korrelálnak ezekkel.
Nem úgy mint nők esetén, hogy a férfi vagyona gyakran korrelál az iskolázottságával és családi hátterével, valamint hobbijaival (személyiség) érdeklődési körével (személyiség).
" A valóság inkább az, hogy a 30 centis műkörmű, de amúgy ápolt és érettségizett vagy büfészakos diplomás irodista csaj kajtat a 8 általánost SE végzett, rossz lehelletű, 30 alatt is foghiányos biztonsági őr vagy takarító vagy gyártósori munkás után"
Én ilyet még filmen sem láttam, nem hogy valóságban! Inkább vannak 4-6 évet egyedül az önkormányzati hivatalnok csajok is, mintsem bárkivel összejöjjenek aki nem elég jó. (ebbe nem fér be a rohadó fogsor és hasonlók)
Tökmindegy a végzettség (persze jó ha legalább egy szinten vannak), a külső és ápoltság viszont a legfontosabb nekik.
#14: "A nem tetsző nem számít, különben akkor arról is vitázhatnánk, heteroként miért nem jó a meleg férfi társasága, "mit válogatsz az a saját akaratod ha válogatsz" alapon."
Ez részben igaz, viszont tegyük hozzá, hogy akkor ennyi erővel a nők is vallhatják magukat incelnek, hogy nekik sokszáz férfiből egy se tetszik, mindig csak azok, akiknek ők nem tetszenek.
Úgyhogy valahol kell némi objektivitást is vinni bele.
A meleges hasonlat azért rossz, mert egyrészt természetellenes (még ha elfogadott is) a többi meg amellett, hogy pejoratív (nagyon sok férfinél az van, hogy a kövérnek se jön be, meg a sokgyerekesnek sem, tehát nem úgy van, mint nőknél, hogy ha ápolatlan, akkor csak az ápolatlan férfiak mennek rá, ha ápolt és igényes, akkor meg a vezérigazgató meg az olimpikon is.
Férfiaknál az van, hogy külsőtől meg státusztól függetlenül a nők bizonyos százalékának és típusának bejön, másoknak semleges, a harmadik csoportot meg taszítja. A semlegesből tud válogatni ha tud a nőnek cserébe valamit adni, vagyont vagy megnyerő személyiséget, de az ilyenekből olyan semmilyen kapcsolat lesz.
Aki pedig vonzódik hozzá az lehet, hogy 10000-ből 1 nő és ha az adott nő már házas, 30 évvel idősebb vagy épp fordítva nincs vonzalom, akkor cseszheti, megint pörgethet át 10000 nőt, hogy újra találjon egyet, akivel meg akkor az lesz a baj, hogy 2 hete ismerkedett meg valakivel.
És így könnyen elmennek az évek. Tehát vagy feladja, hogy olyat keres, aki vonzónak látja őt és beáll a sorba, a tömegbe és választ egy semlegest, majd egy életen át azzal vigasztalja magát, hogy a szerelem úgyis elmúlik és bezzeg nagyanyáink, vagy keres tovább és hátha, de idővel egyre kevesebb az esélye, mert a 17 éves kislány hiába vonzódik BIOLÓGIAILAG egy 37 éves férfihoz, ha őt meg fordítva a tudata akadályozza meg, ami még önmagában áthidalható lenne, de a családja, a barátai és mindenki ellene lenne a kapcsolatnak.
És ilyenkor emberünk belátja, hogy megöregedett és a szerelem hajszolásában elszaladt mellette az élet és nem jön vissza már soha az az igazi tűz, a vonzalom, amit más férfiak átéltek fiatalon, neki ebben sosem lesz része. Csak az üveges tekintetű prostituáltakban meg az ahhoz hasonló semleges lányokban, aki elvan velük, mint a befőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!