Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak felháborodva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak felháborodva a nők, ha nagyon csinosan, kirívóan felöltöznek és a nyomi, rusnya fiúk önkéntelenül is megnézik őket?

Figyelt kérdés
Én is csak odapillantok, nem bámulom sokáig az illetőt, aztán egyből felhúzzák magukat, elfordulnak, arrébb mennek, megvetöen merednek maguk elé.
2018. júl. 31. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Azért mert nekik csak a legjobb kell,szánalmasak. Általában az ilyen nők maradnak magukra a gyerekel,azután már bárki jó lesz.
2018. júl. 31. 16:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Minden nő ezt csinálja, nem csak néhány.
2018. júl. 31. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Na és a férfiak miért nem nézik meg a kövér, ronda nőket? Miért csak a csinosakat? Napi provokáló kérdés, köszönjük Emese.
2018. júl. 31. 16:59
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Hogy bepulykult a #3-as. 😂😂😂 Kérdező, egyél meg egy Snickerst, úgy látszik éhes vagy.
2018. júl. 31. 17:04
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Mert egy ronda embernek nincs joga megnézni őket, én se szoktam már.
2018. júl. 31. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azon nem háborodok fel, ha megnéz. Még azon sem, ha szemérmetlenül bámul, bár nem illik, udvariatlanság bárkivel szemben. Engem csak az zavar, amikor fütyülnek, kiabálnak, beszólnak. Szerintem senkinek sem esik jól, ha trágárságokat, vagy értelmetlen hülyeségeket kiabálnak utána mindenki füle hallatára, mert kellemetlen. Szökőévente egyszer érkezik többé-kevésbé kulturált bók, általában az is faék egyszerűségű. De a mindennapokban a "húha micsoda csöcsök" és a "beléd állítanám a f.om" fajták a gyakoriak.

Engem azért idegesít, mert zavarba hoz, felhívja rám mások figyelmét, és sokszor megalázó dolgokat mondanak. Nem öltözöm kihívóan. Ha szoknyát, magassarkút veszek, erősebben sminkelem magam, az nem azért van, hogy mindenki engem nézzen, hanem mert olyan helyre megyek, ahol ezt érzem megfelelőnek, vagy épp 40 fok van. Nem egyszer fordult már elő, hogy a párom kezét fogva kaptam ízléstelen beszólást, ami persze neki is kellemetlen volt.

Nálam itt a határ, de van aki már a bámulást is zaklatásnak veszi.

2018. júl. 31. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
6-os a beszólogatás értem, hogy irritáló, de a nők már azért fintorognak ha rámer nézni egy ronda ember és nem úgy, hogy kiesik a szeme, hanem szimplán, oda tévedt a tekintette.
2018. júl. 31. 17:19
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem zavar, ha megnéznek. Zavarba jövök tőle viszont, és ettől szoktam félrenézni, arrébb menni, ilyesmi. Elhatárolni magam a tekintettől. És általában észre sem veszem, hogy jóképű vagy csúnyácska pasi néz-e, én csak kerülöm a pillantást, bárkitől is érkezik. Zokon semmiféleképpen sem veszem.
2018. júl. 31. 17:21
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem a ronda ember zavar, minden ember. Kicsi, nagy, ronda, szép, férfi, nő, kutya, macska. Ne nézzen rám senki. Egyes sor, és előre néz.
2018. júl. 31. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Engem zavar ha bámulnak akárki is az. Nem ha megnéz,hanem ha bámul. Nagy mellűként mindig bámulnak engem,forognak utánam. Nem teszem ki,mégis. Nagyon bunkók. Nem kirakat baba vagyok hogy bamuljanak.
2018. júl. 31. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!