Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt hogy önkéntelenül flörtöltetek valakivel?
Szóval semmi durva, de a hangom stb.
Velem inkább az szokott lenni, hogy az összes férfi, akivel egy szót is váltok, azt hiszi, tetszik nekem...
Ilyen ritkábban, sőt nagyon ritkán.
Olyan volt akivel hivatali ügyekben beszelnem kellett abszolut targyilagos voltam azt sem tustam hirtelen nö vagyok vagy ffi, tisztara asszertiv es asszexualis volt a beszelgetes, mégis le nem tudnam irni hogyan mivel de a srac valami megfoghatatlan "jeleket"küldött, elöjött belölem tudatalatt a "nö" szoval abszolut nem tudatosan nem voltam ra sem hangolva csak a szàraz tenyekre amiröl szo volt, es ahogy kimentem az irodabol azon kaptam magam hogy a nevtablajat csekkolom kint a falon. En. Aki soha nem nyomoz pasik utan meg ilyenek.
Masnap bejelölt.
Visszajelöltem. Mar megint nem tudtam mimek jelöl es minek jelölgetek vissza..
Szoval neha ijesztö hogy teljesen önkentelenül miket müvelek. Mintha nem is en iranyitanek.
De legalább tudta, hogy hívnak. Amikor velem volt ilyen, a bemutatkozásig sem jutottunk el...
Lett valami amúgy, beszéltetek?
Hàt..szoval nyomozo. aki ellenem nyomozott eppen.szoval en nemigen voltam sehogysem nyitott. Lehet ez csak vmi trükk volt a reszeröl amugy is. Mellesleg nös.
Irtam neki aztan par jogi kerdest ezt azt. Keptelen voltam a szakmai szinten tul menni, (a végén még lesittel alapon ovatosnak kellett lenni:D)vàlaszolgatott eleinte, aztan abbamaradt.
Azutan megismertem egy sracot(mint nö, ugy az életböl). De amikor olyanokat kerdezett tölem hogy csak 3 kerdesre feleljek es csak igen nemmel, visszakerdeztem nem e rendör vagy barmi hat elmondta hogy DE AZ,..nos valahogy vele sem lett semmi. De probaltam vele beszelni de képes mindent kicsavarni pont mint a nyomozo is hogy disszonànsnak tünjön amiket mondok, keptelen vagyok elvonatkoztatni a szakmajatol, ezen persze kiakadt azt hiszi ezert ö nekem nem vonzo, igy visszalepett, (vagy ki tudja miert)
Szoval szerintem nekem ez a dolog nem megy a pasikkal olyankor, amikor csak öntudatlanul vagyok nö, tudatosan pedig nem tudok natur ffit latni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!