Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglát, önkéntelenül dob egy csókot a levegőben és közben gyakran a számat nézi. Ezt miért csinálja? :D
Mármint nyilván nem az a kérdés, hogy "Jujjj, vajon tetszem neki? 😱"
Csak ez olyan fura reakció, még soha senkinél nem láttam ilyet. Tényleg önkéntelennek tűnik, mint mikor megemeled a szemöldököd, ha valaki olyat látsz, aki tetszik.
Pasi, szóval a célszerv nem stimmel.
És ezt nyilván tudom. Csak azt nem, hogy ezt miért csinálja, avagy miért nem tudja kontrollálni?
Ha önkéntelenül csunálja, akkor zavarban van, észre sem veszi, nem tudja kontrollálni.
Ha direkt, akkor szórakozik a reakciódon.
Engem Facebook-on hajigált valaki csókos smile-kkal. Fura volt, mert nem voltunk olyan viszonyban, ráadásul nem vagyunk már tinédzserek sem. Amúgy más nőknek is hajigálta a rajongótáborában a szívecskéket Fb-on, egy-egy hozzászólásra. Amikor egyszer összefutottunk az utcán, akkor is úgy köszönt el, hogy puszi.
Olyan férfias kisugárzása volt, hogy teljesen elcsavarta a fejem, pedig alapból ki nem állhatom a flörtölgetős pasikat. Szinte szirénázott bennem a bip-bip.
Egy nárcisztikus pojáca volt amúgy, de imádtam. Azt hittem, hogy ez A szerelem. Csak rám nézett és kirohantam a teremből, meg hasonlók. De ez csak őrületes szexuális vonzalom volt. Valójában nem ért el a lelkemig.
Egy dörzsölt valaki, aki sebezhetetlen, ezért lazán dobálózik csókokkal. Az a tipikus egyéjszakás pasi, aki azt is képes megcsalni, akit szeret teljes szívéből.
Igazából sokkal többet érnek azok a férfiak, akik sebezhetőek, de ők nem fognak puszikkal dobálózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!