Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nők általában önkéntelenül is azokhoz a férfiakhoz vonzódnak agresszívabban, bunkóbban viselkednek. Ösztönösen érzik, hogy ez a viselkedés magasabb tesztoszteron szintet jelent. "?
Laura Moore, szexuális tanácsadótól származik az idézet.
Mi a tapasztalatotok?
Nemet is írjatok.
A mostanában menőnek számító rovarkarú yuppiek egyáltalán nem agresszívak és férfiasak, mégis csüngenek rajtuk a nők.
A lényeg a szép arc, és kész.
Pedig ha belegondoltok ez így van.
A szexuális tanácsadó nő meg nem a levegőbe beszél.
Nem szeretem ha egy férfi agresszív velem vagy bunkó, alapból taszítanak az ilyenek, akik más nőkkel is így viselkednek. Viszont azt szeretem ha egy férfi férfias, és nem ez a mai pávafiú, vagy deszkás fiú, akinek vékonyabb a lába mint nekem a karom, pedig aztán én sem vagyok egy nagy darab. Ha kell, meg tudna védeni, és ki tudna állni mellettem mint férfi. Szeretnék olyan férfi mellett lenni, aki mellett biztonságban érzem magam, de nem olyan mellett, aki agresszív.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!