Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből most meg?
egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!
Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.
Férj ide, feleség oda, nálunk húsz éve mindenki a magáét pakolja. Esetleg ennivalót csomagolok az útra, pár szendvicset, ott feleslegesnek érzem hogy külön nekiálljon zsemlét vajazni az uram.
Egy kosszal megcsinálom, amíg ő kipakolja a cuccainkat a kocsiba, az enyémet is.
Talpig úriember.
De a ruháit soha nem pakoltam el. Érdekes, mégis nőiesnek tart.
Szerencsére a nők egyre kevésbé akarnak férjet úgy látom.Ez örvendetes.:)
Szendvicset meg vehetek a büfében is minek kellene ahhoz nő?!
Spermabank van,lehet gyereket vállalni egyedül is,problem solved. :*
"Ha a társadalmi hasznukat nézzük:mit építettek,mit találtak fel,mivel tették jobbá a világot,stb,háát csak úgy léteznek.Azért kicsit röhejes hogy lenézik a férfiakat,de ha magukra lennének utalva,bizony még a napi megélhetés is nehezen menne."
Kinek mi, én pl orvos leszek. Azért elég nagy álszentség számon kérni a nőkön, hogy miért nem járultak hozzá az emberiség fejlődéséhez a szülésen kívül mással is kb 50-60 évvel ezelőttig, amikor te is tudod, hogy a legtöbb helyen annyi volt az elvárása a férfiaknak is velük szemben, hogy kussoljon és szüljön minél többet, lehetőleg fiút.
3. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!