Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből most meg?
egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!
Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.
Ha szeretek valakit, nekem alapból jönnek ezek a kedvességek. Pl. szívesen főzök neki, csinálok szendvicset neki stb.
Na de bepakolni a ruháit utazásnál? Az pont acseléd kategória. Arról nem is beszélve, hogy ő tudja mire van szüksége és mit hova akar pakolni. Én speciel idegbajt kapnék, ha más rámolna helyettem, aztán nem találnék semmit...
Olyan férfi kellene melléd? Miért,nem te választottad? Erőszakkal tart maga mellett? Egyet se nem találol he?
Eltartani?Eltartalak én babám,munkásszállón vagyok gyere bátran. :)
Vagy én bútorozzak be hozzád a koleszba,vagy az apuciék által fizetett albiba ahol 3-4 barátnőddel laksz?
Na látod,jól vagy te annál a pasinál akinek a csaja lettél mert van lakása. <3
A 15-ös válaszoló vagyok.
Semmilyen férfi nincs mellettem jó ideje, nem arról van szó, hogy szenvedek egy szar kapcsolatban.
A válaszom arra irányult, hogy kissé konzervatív felfogású nő vagyok, aki szívesen gondoskodna a párjáról, ha a találna egy olyan férfit, aki hasonlóan kissé konzervatív felfogású és az értékrendje az enyémhez hasonló.
És nem, nem találtam ilyet, csak azért pedig nem megyek bele egy kapcsolatba, hogy legyen valakim.
30 évesen nem gondolom, hogy megalkuvónak kellene lennem csupán azért, hogy ne legyek egyedül. :)
Menj el egy ovihoz vagy játszótérre! Csupa nő, csak az anyukák! Rendelőben, szülőin, gyerekműsoron, játszón, utcán, mindenhol azt látod, hogy CSAK az anyák veszik ki a részük a gondoskodásból.
Nyugi, bepakolni is ők szoktak: a gyereknek.
Hadd ne kelljen már plusz egy gyereket körbeugrálni! Aki gyereket akar, az majd szül magának, és babusgatja egy életen át.
Nem 20+ évesen fogadja örökbe!
Kérdező, amit mondasz, pont, hogy a csicskázás kategóriája. Ha egyszer-egyszer csomagol a kedvenc sütijéből, vagy ilyesmi, az gesztus, ez csicskázás.
Nagyon egyszerű: egyre több nő önellátó és nem feltétlenül szorul senkire sem.
Szerintem egy nö csak akkor gondoskodo, ha a pàrja is gondoskodo.
A mai ffiak pedig nem azok.
Igen,kellően törődést nyújtó nő mellett majd én is leszek kellően törődő férfi.
Bár már régóta nem hiszek a mesékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!