Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből most meg?
egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!
Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.
Ez belülröl jön utolso. Nem HA alapon.
Volt exem aki irtora szeretett engem, örömmel mutatott be otthon, nàluk valahogy örömmel repkedtem a konyhaban es automatikusan.
Masik exem magas lorol beszelt mindig velem, a szülei elött kritizalt, persze a konyhaban is folytatta, eljutottam odaig, én, aki korabban egy masik kapcsolatban teljes csaladnak fözött (parom szülei, pàrom es tesoi), hogy ha mellettem àllt es nézett, egy tükörtojàssal is besültem màr es menekültem a konyhabol.
Én alapvetően törődő vagyok a párommal, olyannyira, hogy néha már természetesnek veszi. Pl azt, hogy főzök neki, hogy összehajtom a ruháit, hozok neki a kedvenc péksütijéből, stb... És ilyenkor vissza szoktam venni a túlzott gondoskodásból, és megbeszélem vele, hogy a köszönöm szó jól tud esni ilyenkor. Szerencsére ez nem az általános viselkedése, és ő is szokott gondoskodó, figyelmes lenni, úgyhogy ettől még nem mondanám rossznak a kapcsolatunkat.
Szerintem akkor van baj, ha a gondoskodást alapnak veszik, és hiszti van, ha nincs kinyalva a feneke az uraságnak/hölgyeménynek.
Kérdező, ezen az oldalon ne csodálkozz, itt rostokolnak a leszbikus szex kategória képviselői, és rendere a normál emberek párkapcsolati kérdéseihez szarják a marhaságaikat.
Szerencsére a normál nők nem itt vannak, hanem kint az életben. Akik pont úgy működnek még mindig, ahogyan kellene.
A leszbikus nők nem foglalkoznak a férfiakkal, nekik aztán tök mindegy, mit vár el egy pasi, nem kerülnek kapcsolatba velük.
Nem lesz valaki leszbikus, csak mert nem nyalja a szaros valagadat.
" ne várja el h én cipekedjek bevásárlásnál. Akkor legyen ebben is egyenlőség."
Inkább vásárolj be. Miért kéne utánad is cipekedni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!