Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen ez a gondoskodás önkénte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből most meg?

Figyelt kérdés

egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!

Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.

2019. dec. 7. 20:41
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez belülröl jön utolso. Nem HA alapon.

Volt exem aki irtora szeretett engem, örömmel mutatott be otthon, nàluk valahogy örömmel repkedtem a konyhaban es automatikusan.

Masik exem magas lorol beszelt mindig velem, a szülei elött kritizalt, persze a konyhaban is folytatta, eljutottam odaig, én, aki korabban egy masik kapcsolatban teljes csaladnak fözött (parom szülei, pàrom es tesoi), hogy ha mellettem àllt es nézett, egy tükörtojàssal is besültem màr es menekültem a konyhabol.

2019. dec. 7. 23:10
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően törődő vagyok a párommal, olyannyira, hogy néha már természetesnek veszi. Pl azt, hogy főzök neki, hogy összehajtom a ruháit, hozok neki a kedvenc péksütijéből, stb... És ilyenkor vissza szoktam venni a túlzott gondoskodásból, és megbeszélem vele, hogy a köszönöm szó jól tud esni ilyenkor. Szerencsére ez nem az általános viselkedése, és ő is szokott gondoskodó, figyelmes lenni, úgyhogy ettől még nem mondanám rossznak a kapcsolatunkat.

Szerintem akkor van baj, ha a gondoskodást alapnak veszik, és hiszti van, ha nincs kinyalva a feneke az uraságnak/hölgyeménynek.

2019. dec. 7. 23:13
 33/49 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező, ezen az oldalon ne csodálkozz, itt rostokolnak a leszbikus szex kategória képviselői, és rendere a normál emberek párkapcsolati kérdéseihez szarják a marhaságaikat.

Szerencsére a normál nők nem itt vannak, hanem kint az életben. Akik pont úgy működnek még mindig, ahogyan kellene.

2019. dec. 7. 23:17
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

A leszbikus nők nem foglalkoznak a férfiakkal, nekik aztán tök mindegy, mit vár el egy pasi, nem kerülnek kapcsolatba velük.

Nem lesz valaki leszbikus, csak mert nem nyalja a szaros valagadat.

2019. dec. 7. 23:40
 35/49 anonim ***** válasza:
94%
Jaj kérdezőcske, ha eleget fizetsz, biztos találhatsz pótmamit. Sőt, nagymamát is lehet bérelni és akkor lehetsz újra pici baba.
2019. dec. 8. 08:26
 36/49 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki konzervatívabb még nem kisbaba.. meg nem arról van szó hogy ki kell szolgáljon csak ne jelentse ki h ezt meg azt nem fogom megcsinálni de akkor ő se legyen felháborodva ha pl. ne várja el h én cipekedjek bevásárlásnál. Akkor legyen ebben is egyenlőség.
2019. dec. 8. 09:06
 37/49 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki konzervatívabb még nem kisbaba.. meg nem arról van szó hogy ki kell szolgáljon csak ne jelentse ki h ezt meg azt nem fogom megcsinálni de akkor ő se legyen felháborodva ha pl. nem cipekedjek bevásárlásnál. Akkor legyen ebben is egyenlőség.
2019. dec. 8. 09:08
 38/49 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Régen a férfiak gondoskodtak a nőkről, nem mi magunkról. Mi otthon ültük, vittük a háztartást, de az anyagi jólétet és biztonságot a férfi teremtette meg. Majd ha egymagad eltartasz egy nem dolgozó nőt meg a háztartást és nem nyomorogtok és viszonylag jó anyagi biztonságban vagytok, biztos vagyok benne, hogy a választottad majd bepakolja neked a fogkefédet :)
2019. dec. 8. 10:02
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

" ne várja el h én cipekedjek bevásárlásnál. Akkor legyen ebben is egyenlőség."

Inkább vásárolj be. Miért kéne utánad is cipekedni? :D

2019. dec. 8. 12:17
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem érted, hogy te fizikailag erősebb vagy, mint egy nő, viszont egy nő nem jobb a pakolásban, mint te, csak lusta vagy?
2019. dec. 8. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!