Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből
most meg?
Figyelt kérdés
egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!
Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.
És még szavazhatnak is! Nem semmi világot élünk már!
2019. dec. 7. 21:14
12/49 anonim válasza:
Én "önkéntelenül" gondoskodom. Olyan férfiről, aki megérdemli.
2019. dec. 7. 21:15
13/49 anonim válasza:
Onnantól, hogy egy ilyen gesztus nem ajándék, hanem elvárás, nem csinálok semmit és nem lesz a szememben az illető semmilyen formában férfi. A páromról imádok gondoskodni, de csak azért, mert úgy örül neki, mintha ajándékot kapna, tudom, hogy ő is megtenné értem és nem kenyszerít rá érzelmi zsarolással, hisztivel és a női mivoltom megkérdőjelezésével. Mert férfi, nem egy nagy nulla, aki azóta egy értéktelen szar lett, mióta a másik nem is lehetőségeket kapott és tepernie kéne, mert már alanyi jogon nem jár neki férfiként semmivel több. Sem otthon, sem a társadalomban. Éljen az egyenrangúság.
2019. dec. 7. 21:38
14/49 anonim válasza:
""Ha a társadalmi hasznukat nézzük:mit építettek,mit találtak fel,mivel tették jobbá a világot,stb,háát csak úgy léteznek.Azért kicsit röhejes hogy lenézik a férfiakat,de ha magukra lennének utalva,bizony még a napi megélhetés is nehezen menne.""
Röhejes, amikor az utolsó tanulatlan pasi is másokra hivatkozik, amihez semmi köze, és azt hiszi, attól ő is értékesebb lesz.
Amúgy régen nem tanították a lányokat, és pl, orvosok sem lehetettek. Amúgy meg ilyen okai vannak: [link]
2019. dec. 7. 21:44
15/49 anonim válasza:
Belőlem most is önkéntelenül jönne, de ahogy egy előttem válaszoló írta, ahhoz egy olyan férfi kellene mellém.
2019. dec. 7. 21:52
16/49 anonim válasza:
Régen a nőknek nem volt választásuk, attól még utálhatták azt az életmódot. Szerintem a gondoskodásnak kölcsönösnek kell lennie. Ha egy férfi nem gondoskodó a párjával, hogyan lesz gondoskodó a gyerekeivel?
2019. dec. 7. 22:01
17/49 anonim válasza:
Régen a férfiakból is önkéntelenül jött, hogy eltartják az egész családot, gondoskodva ezzel a szeretteikről. Ma meg a földhöz csapkodják a se.ggüket, ha nem adod oda a kávéd árát első randin.
Érdekes, hogy nektek mindenből csak a jó rész kell, de a nehézségek nem. Most akkor döntsd el, hogy mennyire akarsz te tulajdonképpen férfi lenni.
2019. dec. 7. 22:02
18/49 anonim válasza:
"Azért kicsit röhejes hogy lenézik a férfiakat,de ha magukra lennének utalva,bizony még a napi megélhetés is nehezen menne." - Nagyon jól megélek a fizetésemből nőként, még megtakarításra is jut, ellenben sok anyuci pici fiával, akik 30-asként is a szüleik nyakán élősködnek, és sírnak, hogy drága az albérlet, a lakás, de megtakarításuk semmi nincs... :-D
2019. dec. 7. 22:04
19/49 anonim válasza:
"mit építettek,mit találtak fel,mivel tették jobbá a világot"
Te mit építettél, mit találtál fel, mivel tetted jobbá a világot?
Férfiként mindent meg tudok csinálni magamnak és meg is teszem, de mégis nagyon jól tud esni ha a feleségem néha gondoskodó. Nem várom el, nincs rajta nyomás, de akkor is nagy pirospont ha nem nekem kell felvarrni egy leszakadt gombot vagy csak úgy magától készít nekem egy kávét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!