Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen ez a gondoskodás önkénte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből most meg?

Figyelt kérdés

egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!

Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.

2019. dec. 7. 20:41
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
97%
És még szavazhatnak is! Nem semmi világot élünk már!
2019. dec. 7. 21:14
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Én "önkéntelenül" gondoskodom. Olyan férfiről, aki megérdemli.
2019. dec. 7. 21:15
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy egy ilyen gesztus nem ajándék, hanem elvárás, nem csinálok semmit és nem lesz a szememben az illető semmilyen formában férfi. A páromról imádok gondoskodni, de csak azért, mert úgy örül neki, mintha ajándékot kapna, tudom, hogy ő is megtenné értem és nem kenyszerít rá érzelmi zsarolással, hisztivel és a női mivoltom megkérdőjelezésével. Mert férfi, nem egy nagy nulla, aki azóta egy értéktelen szar lett, mióta a másik nem is lehetőségeket kapott és tepernie kéne, mert már alanyi jogon nem jár neki férfiként semmivel több. Sem otthon, sem a társadalomban. Éljen az egyenrangúság.
2019. dec. 7. 21:38
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

""Ha a társadalmi hasznukat nézzük:mit építettek,mit találtak fel,mivel tették jobbá a világot,stb,háát csak úgy léteznek.Azért kicsit röhejes hogy lenézik a férfiakat,de ha magukra lennének utalva,bizony még a napi megélhetés is nehezen menne.""

Röhejes, amikor az utolsó tanulatlan pasi is másokra hivatkozik, amihez semmi köze, és azt hiszi, attól ő is értékesebb lesz.

Amúgy régen nem tanították a lányokat, és pl, orvosok sem lehetettek. Amúgy meg ilyen okai vannak: [link]

2019. dec. 7. 21:44
 15/49 anonim ***** válasza:
97%
Belőlem most is önkéntelenül jönne, de ahogy egy előttem válaszoló írta, ahhoz egy olyan férfi kellene mellém.
2019. dec. 7. 21:52
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Régen a nőknek nem volt választásuk, attól még utálhatták azt az életmódot. Szerintem a gondoskodásnak kölcsönösnek kell lennie. Ha egy férfi nem gondoskodó a párjával, hogyan lesz gondoskodó a gyerekeivel?
2019. dec. 7. 22:01
 17/49 anonim ***** válasza:
96%

Régen a férfiakból is önkéntelenül jött, hogy eltartják az egész családot, gondoskodva ezzel a szeretteikről. Ma meg a földhöz csapkodják a se.ggüket, ha nem adod oda a kávéd árát első randin.

Érdekes, hogy nektek mindenből csak a jó rész kell, de a nehézségek nem. Most akkor döntsd el, hogy mennyire akarsz te tulajdonképpen férfi lenni.

2019. dec. 7. 22:02
 18/49 anonim ***** válasza:
95%
"Azért kicsit röhejes hogy lenézik a férfiakat,de ha magukra lennének utalva,bizony még a napi megélhetés is nehezen menne." - Nagyon jól megélek a fizetésemből nőként, még megtakarításra is jut, ellenben sok anyuci pici fiával, akik 30-asként is a szüleik nyakán élősködnek, és sírnak, hogy drága az albérlet, a lakás, de megtakarításuk semmi nincs... :-D
2019. dec. 7. 22:04
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

"mit építettek,mit találtak fel,mivel tették jobbá a világot"

Te mit építettél, mit találtál fel, mivel tetted jobbá a világot?

[link]

2019. dec. 7. 22:07
 20/49 anonim ***** válasza:
46%
Férfiként mindent meg tudok csinálni magamnak és meg is teszem, de mégis nagyon jól tud esni ha a feleségem néha gondoskodó. Nem várom el, nincs rajta nyomás, de akkor is nagy pirospont ha nem nekem kell felvarrni egy leszakadt gombot vagy csak úgy magától készít nekem egy kávét.
2019. dec. 7. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!