Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen ez a gondoskodás önkénte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen ez a gondoskodás önkéntelenül "jött" a nőkből most meg?

Figyelt kérdés

egyre inkább kiveszett ez az önzetlen gondoskodás. Mostmár majdhogynem kikérik maguknak a nők hogy mi az hogy ők gondoskodjanak magukról vagy hogy megtegyenek vlmit a férfinak. Természetesen nem a cseléd szituációra gondolok hanem pl. elutazásnál pakolsz a párodnak ruhát és nem azt mondod hogy pakolj be magadnak!

Nekem a nőiességhez hozzákötődik ez a fajta hozzáállás.

2019. dec. 7. 20:41
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
40es válaszoló. Sztem egy nő meg a pakolásban rendszerezésben jobb.
2019. dec. 8. 13:02
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem egy nő meg a pakolásban rendszerezésben jobb."

A francokat, csak van, aki lusta, és a párjának kell megcsinálni mindig. Érdekes, sok férfi a garázsban, műhelyben, hobbi területen képes patent, patika rendet tartani, míg hirtelen elmúlik a képessége, ha koszos zokniról vagy bevásárló táska kipakolásáról van szó.

2019. dec. 8. 13:29
 43/49 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted. Nem lesz valami tény, mert azt hiszed. Viszont az tény, hogy átlagos férfi erősebb fizikailag, mint átlagos nő.

Szerinte... 🤦🏼‍♀️. Továbbra is lusta disznó vagy. Ha nem tudok 20 kilót hazacipelni, az nem azért van, mert lusta vagyok. Lehet te sem tudsz annyit. De egy bőröndbe bepakolni, ami tulajdonképpen 3D-s tetris... nekem ezt ne akard beadni.

2019. dec. 8. 13:32
 44/49 anonim ***** válasza:
50%

Én nemrég 30kg bevásárlást cipeltem haza egyedül BKV-n, 53kg-os nőként, de ez én vagyok. Hobbi szinten sportolok rendszeresen. Azért a hűtűt nem cipelném fel a lépcsőn egyedül, de azt egy férfi sem, mert nincs rajta fogás, az kétemberes meló.

Nálunk a családban apám a legpedánsabb, néha túlságosan is, anyai nagyanyám után még egyszer el kell mosogatni, pedig ő már 80 elmúlt, és anyám elmondása szerint fiatalon is ilyen volt, anyám kifejezetten kupis, és mindig keres valamit, apám szokta az eltűnt dolgokat megtalálni, öcsém és én már külön élünk, egyedül, megoldjuk a saját háztartásainkat, elég felnőttek vagyunk hozzá.

2019. dec. 8. 13:51
 45/49 anonim ***** válasza:
15%

"Azt nem érted, hogy te fizikailag erősebb vagy, mint egy nő..."

Hát menjél és gyúrjad ki magadat ne a kifogásokat keresd mint egy béna pasi! :D

2019. dec. 8. 15:33
 46/49 anonim ***** válasza:
92%

Nem ez volt a lényeg, hanem hogy ha ugyanabban a fizikai állapotban van egy férfi és egy nő, a férfi mindig erősebb. Azt már csak érteni nem értem, hogy a szeretett személynek miért ne akarna valaki segíteni.

Nincsenek kifogásaim, vagy kihozza futár a tisztítószereket, vagy megyek 2 naponta boltba. Mindent meg lehet oldani, még nem volt olyan, hogy kétségbeesetten álltam az utcán, hogy most mi lesz.

2019. dec. 8. 15:38
 47/49 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok senki cselédje, nem pakolok más után, nem pakolok be más helyett, nem mosogatom más koszos dolgait, stb. Én is dolgozom bármilyen meglepő, tehát nekem is a napi 24 órából 11 csak a munkával telik el, délután fél 6-ra érek haza. Nehogy már ezután még csicskázzak egy felnőtt embernek. Vagy szerinted a pakolás puncival működik? Vagy mi?

Egyszerűen nem értitek meg, hogy a gondoskodás tőletek is kell jöjjön, meg a tisztelet, stb. Nincs meg bennetek, akkit bennünk miért is lenne?

Amúgy meg apukám, én szoktam cipekedni, a pincéből is én hordtam fel a konyhaszekrényeket egyedül, mert épp nem volt otthon a párom, szóval ezek után velem nehéz lenne az egyenlőségről hisztikézned.

De amúgy sem kell semmitől félned, neked nem lesz nőd, hál' Istennek.

2019. dec. 9. 07:49
 48/49 anonim ***** válasza:
42%
Akkor*
2019. dec. 9. 07:50
 49/49 anonim ***** válasza:
2019. dec. 10. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!