Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen nem volt még barátnőm és még egy randi sem, szinte biztos hogy egyedül maradok életem végéig?
Mentunk, oszt friendzone-toltelekkent vegeztuk....
37F incel
51#
Én nem
Én inkább magam raktam friendzone-ba a csajt, mert én nem láttam őt alkalmasnak a párkapcsolatra
De kb. az összes ma szingli csaj ilyen, az a nagyon kevés
Párkapcsolatra tökéletesen alkalmatlan
Inkább egyedül akkor
53#
Egy kis emberismerettel az hamar lerí a nőről hogy alkalmatlan
Mondjuk a "szinte" szót betehettem volna, mert bőven akadnak kivételek is, csak elenyésző arányban
52#
Nem értek veled egyet abban hogy a mai szingli lányok teljesen alkalmatlanok kapcsolatra. Ne általánosítsunk azért, mert volt rossz tapasztalatod.
Én is az vagyok jelenleg, ilyen miatt mégsem friendzone-oltak soha.
Kifejtenéd egyébként, hogy mi alapján tituláltad alkalmatlannak?
Kifejteném neked 55#, csak fennakadna a trágárságszűrőn
Mert olyan viselkedési formákkal rendelkeznek ami szép szavakkal elég nehezen írható le
Olyanokat kell keresni, akik alkalmasak.
Emberi kapcsolatokban legritkább esetben van olyan, hogy az egyik 100%-osan "hibás mindenben", a másik pedig "100% tökéletesség".
"Az a néhány nő, aki alkalmas kapcsolatra, már rég együtt van egy jóképű, magas, kigyúrt, gazdag pasassal."
Jó ez így nem igaz
Rengeteg alkalmas nő van, akiknek viszont nagyon durva többsége stabil boldog párkapcsolatban is él. Azon kisebbség pedig akik alkalmasak de szinglik, leginkább vagy visszataszító külsejűek, vagy csupán nem akarnak éppen párkapcsolatot, vagy éppen eltart nekik néhány hétig-hónapig amíg találnak egy új kapcsolatot
Azt is hozzátenném hogy a ma parkapcsolatban élő nők egy nem elhanyagolható része is alkalmatlan párkapcsolatra, csak a nő vonzereje mindent visz náluk, vagy a pasijaik szerencsétlenek de nagyon. Az ilyenek kurnak félre rendszeresen a párkapcsolat alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!