Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 26 évesen nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 évesen nem volt még barátnőm és még egy randi sem, szinte biztos hogy egyedül maradok életem végéig?

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 00:00
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Mentunk, oszt friendzone-toltelekkent vegeztuk....

37F incel

2021. dec. 6. 10:35
 52/59 anonim ***** válasza:

51#

Én nem

Én inkább magam raktam friendzone-ba a csajt, mert én nem láttam őt alkalmasnak a párkapcsolatra

De kb. az összes ma szingli csaj ilyen, az a nagyon kevés

Párkapcsolatra tökéletesen alkalmatlan

Inkább egyedül akkor

2021. dec. 6. 10:58
 53/59 anonim ***** válasza:
Hogyan, milyen kérdőívezős (vagy más) módszerrel kérdeztétek meg az összes szingli nőt, a "párkapcsolatra való alkalmatlanságukat" miképpen mértétek fel?
2021. dec. 6. 11:53
 54/59 anonim ***** válasza:

53#

Egy kis emberismerettel az hamar lerí a nőről hogy alkalmatlan

Mondjuk a "szinte" szót betehettem volna, mert bőven akadnak kivételek is, csak elenyésző arányban

2021. dec. 6. 23:21
 55/59 anonim ***** válasza:

52#

Nem értek veled egyet abban hogy a mai szingli lányok teljesen alkalmatlanok kapcsolatra. Ne általánosítsunk azért, mert volt rossz tapasztalatod.

Én is az vagyok jelenleg, ilyen miatt mégsem friendzone-oltak soha.

Kifejtenéd egyébként, hogy mi alapján tituláltad alkalmatlannak?

2021. dec. 6. 23:27
 56/59 anonim ***** válasza:

Kifejteném neked 55#, csak fennakadna a trágárságszűrőn

Mert olyan viselkedési formákkal rendelkeznek ami szép szavakkal elég nehezen írható le

2021. dec. 6. 23:49
 57/59 anonim ***** válasza:

Olyanokat kell keresni, akik alkalmasak.

Emberi kapcsolatokban legritkább esetben van olyan, hogy az egyik 100%-osan "hibás mindenben", a másik pedig "100% tökéletesség".

2021. dec. 7. 05:25
 58/59 anonim ***** válasza:
Az a néhány nő, aki alkalmas kapcsolatra, már rég együtt van egy jóképű, magas, kigyúrt, gazdag pasassal.
2021. dec. 7. 06:45
 59/59 anonim ***** válasza:
91%

"Az a néhány nő, aki alkalmas kapcsolatra, már rég együtt van egy jóképű, magas, kigyúrt, gazdag pasassal."

Jó ez így nem igaz

Rengeteg alkalmas nő van, akiknek viszont nagyon durva többsége stabil boldog párkapcsolatban is él. Azon kisebbség pedig akik alkalmasak de szinglik, leginkább vagy visszataszító külsejűek, vagy csupán nem akarnak éppen párkapcsolatot, vagy éppen eltart nekik néhány hétig-hónapig amíg találnak egy új kapcsolatot

Azt is hozzátenném hogy a ma parkapcsolatban élő nők egy nem elhanyagolható része is alkalmatlan párkapcsolatra, csak a nő vonzereje mindent visz náluk, vagy a pasijaik szerencsétlenek de nagyon. Az ilyenek kurnak félre rendszeresen a párkapcsolat alatt

2021. dec. 7. 09:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!