Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 26 évesen nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 évesen nem volt még barátnőm és még egy randi sem, szinte biztos hogy egyedül maradok életem végéig?

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 00:00
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
78%

"Én nem hazudtam, még akkor sem, ha annak látod"

Nem állítottam hogy hazudsz

Azt állítom hogy az én hozzászólásom többet ér a tiednél annyival mint amennyivel az őszinteség a hazugságnál.

Nyilvanvaló hogy nem hazudsz, csak nem latod át a dolgokat, és ezért helytelenül közelíted meg a problémát

Azért lehet olvasni remek tanácsokat is (nem tőlem), valódi segítő tanácsokat, amelyek ösztönöznek.

De fogadd el hogy te a párod mellett a fotelből sosem fogsz tudni úgy rálátni erre a problémára és valóban hasznos tanácsot adni ami mar megérné azt a par percet az életedből hogy leírd ide!

2021. dec. 4. 12:01
 22/59 anonim ***** válasza:
76%
Nem a kapcsolat szintjén kellene ezt kezelni, hanem az emberi kapcsolatok szintjén. Amíg valakivel csak azért állsz szóba, mert végső soron meg akarod baszni, addig ne számíts sok jóra. Majd ha a barátkozás megy az emberekkel, menni fog a mélyebb kapcsolat is (nem ugyanazokkal az emberekkel, készség szinten érem).
2021. dec. 4. 12:07
 23/59 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudok róla, hogy élőben ismernénk egymást, így azt se tudhatod: "a párom mellől a fotelből" adok -e tanácsokat.

Szerintem az se őszinteségre vall, hogy "100%-osan borítékolható a kudarc", saját negatív élettapasztalatodon át látod a világot.

Nem egy fogyatékosságom van amelyekkel kénytelen vagyok együttélni, volt párkapcsolatom. Sokakat ismerek fogyatékosként (kis keresettel), boldog párkapcsolatban élnek. Ezzel meg van cáfolva a "alfahím", "gazdag legyé' és akkó' minden van" & "vagányaknak lehet csak sikerük" mentalitás.

2021. dec. 4. 12:09
 24/59 anonim ***** válasza:
69%

"Amíg valakivel csak azért állsz szóba, mert végső soron meg akarod baszni, addig ne számíts sok jóra. Majd ha a barátkozás megy az emberekkel, menni fog a mélyebb kapcsolat is (nem ugyanazokkal az emberekkel, készség szinten érem)"

Ezt a bullshit fost!

Mintha te tudnád hogy miféle szándékokkal barátkozik akárki is

Ha pedig a 23# és 24# esetleg ugyanaz, akkor világos is az egész:

Gőzöd sincs az egészről, nem is lesz

2021. dec. 4. 12:16
 25/59 anonim ***** válasza:
76%

24

Talán nem ártana hallgatni olyan emberekre, akik veled ellentétben kimásztak már ebből és nem baszták el az életüket.

Puszu

2021. dec. 4. 12:30
 26/59 anonim ***** válasza:
78%

23. vagyok. a 22. nem én voltam.

Figyelemreméltó, hogy az ellentmondó tényeket (többszörös fogyatékosság, fogyatékossággal élő ismerőseim) boldog párkapcsolatait, házasságait illetően nem tudtál cáfolattal élni. Nagyjából determinálható, hogy miket szoktatok írni, a gazdagságot, luxust és hasonlókat előtérbe hozva: ekkor elképzeléseitek szerint "100% a siker"

2021. dec. 4. 12:32
 27/59 anonim ***** válasza:
76%

Miért, mid van, mit tudsz letenni a szaros valagadon kívül arda a bizonyos asztalra, amiről bárki jól tudná magát érezni veled?

Ne a külcsínre meg az anyagiakra gondolj, hanem emberi tényezőkre. Ha emberileg stimmelnél, más is kíváncsi lenne rád. Emberek, akik barátkozni akarnak veled és jól érzik maguk veled.

Ha ez nincs meg, én elgondolkodnék azon, mennyire vagyok kellemetlen ember és mennyire nyomorult egy napot is a társaságomban lenni. Ahogy viselkedsz, az alapján semmi kellemes nincs benned. Alapvetően nem tudsz adni semmit, csak ezt a nyomasztó érzést, ami árad minden mondatodból. Senki sem akarja magát lehúzni hangulatilag egy ilyen mellett. Azt meg aztán végképp nem akarja, hogy egy ilyen dugja meg.

2021. dec. 4. 12:33
 28/59 anonim ***** válasza:
0%

"Amíg valakivel csak azért állsz szóba, mert végső soron meg akarod baszni, addig ne számíts sok jóra"

A "nok kedvence" latin szepfiu sem azert all a nokkel szoba.... De azert, csak neki meg van engedve, mert jol nez ki.

37F incel

2021. dec. 4. 13:13
 29/59 anonim ***** válasza:
0%

"Miért, mid van, mit tudsz letenni a szaros valagadon kívül arda a bizonyos asztalra, amiről bárki jól tudná magát érezni veled?"

Ezt gondolom a noknek cimezted, mert ez az o mufajuk :)

37F incel

2021. dec. 4. 13:14
 30/59 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem hozzátok lett címezve a kérdés, mert ti állítjátok, hogy "nincs segítség", "predesztinálva van", "előre el van rendeltetve".

Ami pedig a világképetekbe nem illik bele (fogyatékossággal élőként lehetséges párkapcsolat stb) arra egyszerűen nem reagáltok.

2021. dec. 4. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!