Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen nem volt még barátnőm és még egy randi sem, szinte biztos hogy egyedül maradok életem végéig?
Nincs segitseg, mi csak magukon tudunk segiteni, de ahhoz egysegbe kell tomorulni, es nyomast gyakorolni a tobbsegi tarsadalomra, passziv ellenallassal.
37F incel
Nem tudom, ismered-e Chiron, a kentaur történetét, amikor mérgezett nyíllal meglőtték?
Az "ez jutott" nem 100%-ban rossz. Sokmindenben nem fejlődtem volna, ha nem lennék incel, vagyis van pozitív hozadéka is. Tudod, a Koránban is le van írva, hogy "inná má'ál uszri-juszra", tehát minden sorscsapásban van áldás. Mi vagyunk a bizonyíték az elceszett párkapcsolati piac létére, mi vagyunk a feministák által kitermelt szemét, amibe majd belefulladnak.
37F incel
"Filozófiai háttér is van? Csodálatos. :)"
Ma volt ekliptikus újhold a Nyilasban, alkalmas időszak ez a filozofálásra :)
37F incel
"Nincs segitseg, mi csak magukon tudunk segiteni, de ahhoz egysegbe kell tomorulni, es nyomast gyakorolni a tobbsegi tarsadalomra, passziv ellenallassal."
Malajziából mit akarsz te ellenállni?
Gondolom lenne elég bajod amúgy is, minthogy ebben részt vehessél
Ott amúgy sem lehet túl népszerű ez a szubkultúra (mondjuk itthon sem)
"Figyelemreméltó, hogy az ellentmondó tényeket (többszörös fogyatékosság, fogyatékossággal élő ismerőseim) boldog párkapcsolatait, házasságait illetően nem tudtál cáfolattal élni. Nagyjából determinálható, hogy miket szoktatok írni, a gazdagságot, luxust és hasonlókat előtérbe hozva: ekkor elképzeléseitek szerint "100% a siker""
Erre felejtettem el még válaszolni
Nyilván senkit nem érdekelnek az ismerőseid. De azért azt kell látni hogy a fogyatékos általában fogyatékost választ, tehat a zsák a foltját. Emellett a sok degenerált ember szexuálisan a nők szemében még bőven lehetnek akár vonzók is, mert a női párválasztasi dinamika elég bonyolult ahhoz hogy ezzel ellentétes alaptézist lehessen felállítani
A gazdagságban pedig csak néhányan hisznek, egy rétege a sikeres és sikertelen férfiaknak is, nem incel alaptézis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!