Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen nem volt még barátnőm és még egy randi sem, szinte biztos hogy egyedül maradok életem végéig?
Valamin változtatnod kellene, hogy változzon a helyzet, nem gondolod?
Nem értem, hogy jutnak el teljes lelki békében ide az emberek. Mi a fszban reménykedsz még? Ha ez velem történne, már 5-6 évvel ezelőtt elkezdtem volna keresni magamban az okokat és kértem volna szakszerű segítséget. Te meg itt vagy, várod a csodát, megalszik a szádban a tej és észre sem veszed, hogy minél tovább próbálod kikerülni a saját felelősséged a dologban, annál tovább maradsz aggszűz
"Az mennyiben segít, hogy azt szajkózzátok neki: "ez már így is fog maradni", "teljes képtelenség"? Az fájna számotokra, ha ő tovább tudna lépni, ti meg nem?"
És az hogy "Írd össze mi érdekel, kötetlenül ismerkedj és megtalálod majd párodat." mégis mi a francot segít a kérdezőnek.
De én veled ellentétben vállalom hogy nincs segítség, te pedig inkább feleslegesen áltatnád, hogy önmagadat jobb színben tüntesd fel
Ez mennyivel jobb szerinted?
Ha neki sikerülne ezen továbblépni (ami ugye teljes képtelenség) akkor az csak jó lenne mert lenne példa a kitörésre. De mivel nem látunk ilyen példákat, ezért jól látszik a helyzet, amelyben egy sikertelen férfinak nincsen reménye a sikerre, a társadalom kiközösíti és reménytelenül magára marad. Cáfold már meg ezeket a párod mellől a fotelból baszki!
"Ezt erzi az ember, aki ebben van, meg joval 26 elott..."
Egyébként itt a pont.
Én nőként vagyok majdnem ugyanilyen "jó" helyzetben. És 30 vagyok, de bizony, hogy éreztem ezt már bőven tizenévesként is.
14#
Jó a sikertelen csajokat kihagytam a képből, de te legalább átlátod a helyzetet.
Persze nyilván te azt hiszed hogy a pasik majd kompenzálnak az egyéb képességeikkel, de sajnos ez nem olyan dolog amit le lehetne akasztani bárhonnan.
Szóval aki eleve gyatra adottságokkal születik és mellé nem adja le az igényeket a minimum ALÁ, annak esélye sem marad soha a sikeres párkeresésre
Mondjuk jobb ez mintha akárkivel összeállnánk, csak az életünk lesz elviselhetetlen
Te inkabb használd ki hogy nő vagy és legyél rámenős az életben, sokkal több esélyed van mint egy férfinak. Csak számolni kell egy sor pofáraeséssel is
"És az hogy "Írd össze mi érdekel, kötetlenül ismerkedj és megtalálod majd párodat." mégis mi a francot segít a kérdezőnek."
Lesznek emberi kapcsolatai (megadja az esélyt hogy legyenek), társaságba kerül, események történnek vele.
Ti valószínűleg 100% garanciát vártok mindenre, mert "jah ha van esélye hogy nem sikerül akkor nem teszek semmit".
Miért teljes képtelenség, miért lenne teljes képtelenség hogy egy fiatalember ismerkedik, érdeklődésének megfelelő csoportokat-fórumokat keres, társasága lesz, aztán majd megismer valakit?
Ha valaki a szobában ülve csodát vár és azt hajtogatja: "lehetetlen hogy legyen valaki", "semmi se történik", akkor viszont 100% hogy így fog maradni, mert 0% annak az esélye, hogy becsönget valaki: "jöttem szórakoztatni, magányos vagy nagyon?"...
"De én veled ellentétben vállalom hogy nincs segítség, te pedig inkább feleslegesen áltatnád, hogy önmagadat jobb színben tüntesd fel
Ez mennyivel jobb szerinted?"
Én nem foglalkozok az itteni százalékos értékelésemmel. Mi alapján jelented ki, hogy "nincs segítség"? Ha ezt így akarod látni, akkor önmagad számára konzerválsz egy rossz helyzetet és beteszed magadat a "magányos szenvedő" szerepébe. Teljesen 100% hogy egy ilyen helyzetből nincs kiút? Ezt te eldöntötted? Ha önmagad számára eldöntötted egy dolog, de mást ne ránts vissza. A világ szerinted csak fekete-fehér?
"Ha neki sikerülne ezen továbblépni (ami ugye teljes képtelenség) akkor az csak jó lenne mert lenne példa a kitörésre. De mivel nem látunk ilyen példákat,
ezért jól látszik a helyzet, amelyben egy sikertelen férfinak nincsen reménye a sikerre, a társadalom kiközösíti és reménytelenül magára marad. Cáfold
már meg ezeket a..."
Nem semmi a stílus. Akinek sikerült már innen az oldalról a kitörés, valószínűleg nem jött ide vissza tapasztalatokat írni, hanem elkezdett élni.
A 0% vs. 100%, a "sikerre születni kell" és hasonló mentalitás senkin se segít.
"Nem semmi a stílus"
Köszönöm
Ezt a stílust a gyakori formalta nálam ilyen "lehengerlő"-vé
"Lesznek emberi kapcsolatai (megadja az esélyt hogy legyenek), társaságba kerül, események történnek vele."
Képzeld egy incelnek is lehetnek emberi kapcsolatai. Bármilyen nehéz felfogni, de nem feltétlenül (lehet az is persze) egy antiszociális gnómról van szó.
Baratok, akár női baratok is lehetnek, s mellette esélytelen bármiféle párkapcsolat.
"Ti valószínűleg 100% garanciát vártok mindenre"
Garancia csak a kudarcra létezik, mi meg is kaptuk
"Ez mennyivel jobb szerinted?"
Amennyivel az őszinteség jobb a hazugságnál, annyival jobb az is amit én mondok, csakis annyival
"Köszönöm
Ezt a stílust a gyakori formalta nálam ilyen "lehengerlő"-vé"
Meglepődtem mert én nem beszéltem így.
"Képzeld egy incelnek is lehetnek emberi kapcsolatai. Bármilyen nehéz felfogni, de nem feltétlenül (lehet az is persze) egy antiszociális gnómról van szó.
Baratok, akár női baratok is lehetnek, s mellette esélytelen bármiféle párkapcsolat."
Ezt ki mondta, hogy esélytelen, önmagadnak mondod ezt, vagy valamiféle, az univerzumot irányító felsőbb erő súgta a füledbe hogy "esélytelen hogy neked párkapcsolatod legyen"?
"Garancia csak a kudarcra létezik, mi meg is kaptuk"
Értem, tehát bármibe is fog bárki, 100% a kudarc?
"Amennyivel az őszinteség jobb a hazugságnál, annyival jobb az is amit én mondok, csakis annyival"
Én nem hazudtam, még akkor sem, ha annak látod.
"Miért teljes képtelenség, miért lenne teljes képtelenség hogy egy fiatalember ismerkedik, érdeklődésének megfelelő csoportokat-fórumokat keres, társasága lesz, aztán majd megismer valakit?"
Oszt megy szepen a friendzone-ba, mint eddig oly sokszor.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!