Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen nem volt még barátnőm és még egy randi sem, szinte biztos hogy egyedül maradok életem végéig?
Van egy olyan sejtésem, hogy az incelek a női csoport azon kisebbségét találják meg (és eszerint alakítják ki téziseiket), akik önmagukkal nincsenek megelégedve, plázacicák, folyamatosan nyafognak és senki se jó nekik. Mindig találnak valami kifogást: ki miért nem felel meg az igényeiknek. Fő prioritásuk a "pasi sokat keressen", de ezen kívül is minden "100%-os legyen" és mivel ilyen nincs, ezért hoppon maradva, egyfajta "mindenki ostoba csak én nem" mentalitással szenvednek.
Szerencsére e csoport kisebbségben van, de gondolom rájuk alapozva lehet általánosítani.
"Van egy olyan sejtésem, hogy az incelek a női csoport azon kisebbségét találják meg (és eszerint alakítják ki téziseiket), akik önmagukkal nincsenek megelégedve, plázacicák, folyamatosan nyafognak és senki se jó nekik."
Hogyne!
TITEKET
Most akkor mi a baj? Hogy nem lehet a lompost bedugni egy szőrös lukba?
Mert én egy kibek*rt-baszott TÁRS-at keresek, valakit akivel mindent meg tudok beszélni. Sajnos ilyen nincs. Leszarom a sex-et de a magány megöl. Rosszul esik hogy nincs kihez odabújni este, aki meg is értene.
Sajnos amilyen felszínesek a kapcsolatok, nem számítok arra hogy találok bárkit aki megért. Szóval kedves incelek cáfolták már előttetek az állításaitokat. Én is tapasztalom hogy egy baromság az elméletetek, bár igaz ha úgy érzed hogy nem sikerül valami akkor a világot kezeded el hibáztatni....
"Van egy olyan sejtésem, hogy az incelek a női csoport azon kisebbségét találják meg (és eszerint alakítják ki téziseiket), akik önmagukkal nincsenek megelégedve, plázacicák, folyamatosan nyafognak és senki se jó nekik"
Cica az van 5 darab, nyafognak, de meg vannak elegedve magukkal.
Ironia off:
Az ilyen nokkel annyi kapcsolatom volt, hogy lattam oket az utcan. Sosem volt ilyen no az ismeretsegi koromben, meg sztem en bloc az incelek nem sok interakcioba lepnek ezekkel a nokkel. Ergo az incelek nem ilyen tipusu noknel probalkoznak....
37F incel
"Most akkor mi a baj? Hogy nem lehet a lompost bedugni egy szőrös lukba?"
Az IS a baj
Igen, az is hiányzik, mint ahogy minden egészséges embernek hiányzik a szex, a férfiaknak még jobban is mint a nőknek.
"Mert én egy kibek*rt-baszott TÁRS-at keresek, valakit akivel mindent meg tudok beszélni. Sajnos ilyen nincs."
Én pedig egy rendes szerető, megértő és vonzó TÁRSAT kerestem, itt lehet a különbség
Egyvalamiben egyetértünk: Sajnos ilyen nincs
"Leszarom a sex-et de a magány megöl."
Más pedig nem sz.rja le a szexet
Talán ez a probléma esetedben, kitudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!