Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még barátnőm ! De nagyon szeretnék hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal hogy adjon esélyt? (19f)
Mi az, amit fel tudsz mutatni, amiben jobb vagy más férfiaknál, hogy Téged válasszanak?
Csak őszintén! (nekünk hazudhatsz, de magadnak inkább ne)
Ész?
humor?
Jóképűség?
pénz?
Törődés?
Jótest?
Jó vagy az ágyban?
Határozott és férfias önbizalom, hogy a nő biztonságban érezze magát melletted?
Ezekből sztem 2-3-mal rendelkezni kell (átlagnál jobb képességekkel), hogy a nők egy rész azt mondja, hogy bejössz neki.
Melyik van meg neked?
#1 vagyok.
Kettes is jót írt.
ezen gondolatról jutott eszembe még egy másik, ami ALAPHIBA a pasiknál, amit nem tudnak.(mint egy clickbaites cím nem? :D "MOST ELÁRULOK NEKED EGY TITKOT, AMIT A FÉRFIAK NEM TUDNAK!")
Szóval:
A hiba az, hogy amikor egy új társaságba egy férfi megérkezik, akkor a nőkre egyből úgy tekint, mint "potenciális" nő. Mint lehetséges párja. Tehát NŐKÉNT néz rá.
Ellenben a nők nem úgy néznek erre a férfira. Nem FÉRFIKÉNT tekintenek rá, nem úgy, mint "potenciális" férfi, mint lehetséges párjuk, hanem átlagos EMBERKÉNT.
Ha össze akarsz szedni valakit, akkor ezt kell megváltoztatnod.
Egyrészről Neked nem egyből NŐKÉNT kéne rájuk nézned (és könyörögni nekik meg stb.), hanem "csak" emberként. Emberi minőségükben értékeld őket. Ahogy egy haverodat is csak emberi minőségében értékeled és nem nevetsz minden szar poénján, mert nem akarod behízelegni magadat. Ha hülyeséget mond, akkor megmondod neki, és nem hívod meg piára csak mert szép. stb.
Másrészről azon kell változtatni, hogy a nő ne "csak" emberként nézzen rád, hanem Férfiként. Férfinak tekintsen, aki potenciális párja lehetsz. Tehát valahogy sugároznod kell a nő felé, hogy Te bizony egy olyan másik ember vagy a számára, aki a párja lehetsz. Akivel kialakulhat szex. Olyan másik ember vagy, aki lehet, hogy egyszer úgy ki fogja elégíteni, hogy utána hetekig remeg a lába, amikor rád gondol stb.
Egyszóval Férfi vagy ő pedig Nő.
tehát a hiba röviden.
A férfi alapból nőként tekint a nőre. Pedig "csak" emberként kéne először.
A nő alapból "csak" emberként tekint a férfira. Pedig neked az kell, hogy Férfiként tekintsen rád.
"Egyrészről Neked nem egyből NŐKÉNT kéne rájuk nézned (és könyörögni nekik meg stb.), hanem "csak" emberként"
VS
"Tehát valahogy sugároznod kell a nő felé, hogy Te bizony egy olyan másik ember vagy a számára, aki a párja lehetsz"
Ebbol az jon le, hogy az #1-es valaszodban irt listan, ami hianyzik BELOLED (en is raultem a CapsLock-ra), az az esz :)
37F incel
Mivel nem tudom kivastagítani az írásomat, ezért igyekszem a hangsúlyozást a nagy és kisbetűkkel érzékeltetni.
Most elolvastam a két mondatot és azt hiszem értem, hogy miért érzel ellent mondást, de az helyzet, hogy szerintem csak félre érted.
Annyit akarok beleverni a férfiak fejébe, hogy ALAPból rossz szögből közelítik meg a másik nemet, és ezért nincs sikerük. A másik probléma, hogy még azt is hiszik, hogy a nők ugyanabból a rossz szögből közelítik meg a férfiakat, és még csak ez sem igaz. Tehát a férfiak ezt is benézik. És ez nagyon sok kudarc alapja lehet. Már a kezdésnél sok-sok-sok visszautasítás a semmiből. És a pasik meg nem értik, hogy mi a franc van.
Amúgy lehet, hogy az ész hiányzik...
Bár szerintem nem. Nekem pont az első három van.
Ész, humor, jóképűség.
A többi nincs. Talán még az ágyban jó vagyok, de az első randin nem jön ki. másodikon se nagyon. hosszútávon érzékelik inkább :)
"Mivel nem tudom kivastagítani az írásomat"
𝗡𝗲𝗸𝗲𝗺 𝘁𝗼𝗯𝗯, 𝗺𝗶𝗻𝘁 𝟳𝟬𝟬𝟬 𝘃𝗮𝗹𝗮𝘀𝘇𝗼𝗺 𝘃𝗮𝗻 𝗮 𝗳𝗼𝗿𝘂𝗺𝗼𝗻, 𝗲𝘀 𝟭𝟬 𝗲𝘃 𝗮𝗹𝗮𝘁𝘁 𝗲𝘇 𝗮𝘇 𝗲𝗹𝘀𝗼, 𝗮𝗺𝗶𝘁 𝗳𝗲𝗹𝗸𝗼𝘃𝗲𝗿𝗿𝗲𝗹 𝗶𝗿𝗼𝗸....
𝟯𝟳𝗙 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗹
Ó ezaz! :)
Ma is tanulok valamit :O
Sose láttam még kivastagított szöveget itt.
Hogy csináltad?
<b>Vastag?</b>
<i>dőltbetű?</i>
<u>Aláhúzott?</u>
Hogy csináltad?
𝗩𝗮𝘀𝘁𝗮𝗴
𝑫𝒐𝒍𝒕𝒃𝒆𝒕𝒖
A͟l͟a͟h͟u͟z͟o͟t͟t͟
D̳u̳p̳l̳a̳ ̳a̳l̳a̳h̳u̳z̳o̳t̳t̳
A͙l͙a͙c͙s͙i͙l͙l͙a͙g͙o͙z͙o͙t͙t͙
ǝlǝɟǝl lǝɾɾǝℲ
Ez nem vBulletin forum, hogy HTML es BBCode elemeket illeszhetsz be, hanem Unicode szimbolumok.
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!