Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem volt még barátnőm ! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még barátnőm ! De nagyon szeretnék hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal hogy adjon esélyt? (19f)

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 19 éves fiatal srác vagyok és nem volt még kapcsolatom de szeretnék nagyon de sajnos ezek a mai lányok nem értem miért mindig a külsőt nézik nem vagyok helyes se izmos macis alkatom van és csak boldog szeretnék lenni sok féle képpen és nem volt még szexuális dolgom próbalkoztam és helyen próbalkoztam lányokkal ismerkedni de csak lekoptattak mert roma vagyok meg ronda csunya kover vagyok ezért az önbizalmam is elment az egésztől ... továbbá szeretném ha valaki adna tanácsokat ... hogyan ismerkedjek egy lánnyal meg ugy hogy lehetoleg legyen esélyem nála ! Bocsánat hogy hosszú lett és köszönöm hogy elolvastad ! Kérlek rossz indulatú válaszokat nem akarok 🙁

2021. dec. 3. 15:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem oskori bongeszom van, nem minden Unicode szimbolumot jelenit meg hibatlanul, de ujabb bongeszovel kiadja.
2021. dec. 4. 04:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!