Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emiatt nem tudok felszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt nem tudok felszedni jópasikat?

Figyelt kérdés

Most ez lehet hülyén hangzik. Van rajtam 15 kiló plusz kb. Az arcom szimmetrikus , sokaknak tetszik. Viszont az izmos, jóképű, magas férfiaknak csak szexre kellek. Akik állandóan rám akadnak azok különcök. Nem utasítom őket sem el. Sőt általában nagyon ritkán csinálok ilyesmit. De rájöttem már olyannal is összejöttem aki nem is tetszett. Randiztam egy sportos sráccal nem règ. Pillangók voltak a gyomromban. Utoljára tiniként éreztem ilyet. Úgy gondolom, hogy eddig is ők tetszettek. Csak lemondtam az ilyen típusú férfiakról, mert a többségnek nem kellek.

Nekik miért csak a vékony nők kellenek? Valaki elmagyarázhatná

2021. dec. 2. 09:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Az egy általános jelenség, hogy a "jópasiknak" általában csak szexre kell az ember, mert megtehetik, hogy cserélgetik a partnereiket. Érint minden nőt, súlytól függetlenül.

Én elég jó választásnak tartom magam, és pont azok a zsánereim, akiknek olyan alakja van, mint amilyen neked lehet. Szóval nem ezen múlik a dolog

2021. dec. 2. 12:38
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

ha nekem a vékony lányok tetszenek, akkor szerintem te nem 15 kiló plusszban vagy, hanem 25 :|

29F (sportos)

2021. dec. 2. 12:47
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Ja, most néztem, 160-hoz olyan 40-50 kg lenne ideális :)
2021. dec. 2. 12:48
 24/34 anonim ***** válasza:
20-as igen hasznos választ írt.
2021. dec. 2. 13:11
 25/34 anonim ***** válasza:
ez ugyanolyan hiszti, amit az incellek csinálnak a "jócsaj" miatt...
2021. dec. 2. 13:22
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
23 50-55-öt akartál írni.
2021. dec. 2. 13:58
 27/34 anonim ***** válasza:
26, nem, az már sok. 160-hoz 55 már sok.
2021. dec. 2. 16:58
 28/34 anonim ***** válasza:
És én pl. igen, gondolkozom úgy, hogy aki ducibb, azzal végülis szívesen szexelek, a szex általában véve jó dolog, meg főleg az arcát látom akkor, stb. Viszont párkapcsolatnak nem fogok összejönni duci lánnyal, mert egészségtelen. És ha neki ez jó, akkor ő ilyen, nem illünk egymáshoz. Ha fogyni akar, akkor előbb fogyjon le, mert mondani könnyű. Én meg nem leszek a gonosz, aki megmondja, hogy fogyjon le, mert kövér, vagy ilyesmi. Nem azért keresek párkapcsolatot, hogy lefogyasszam a másikat. Tökre rosszul érezné magát. Szóval szex oké, párkapcsolat nem ok. 29F
2021. dec. 2. 17:01
 29/34 anonim ***** válasza:
A 15 kg hogy jött ki?
2021. dec. 2. 17:02
 30/34 anonim ***** válasza:
71%
Úgy gondolja, hogy 160 centihez 52 kilóval már vékony lesz és tetszeni fog. Egyébként ha izmos, akkor a 160/52 még egész jó lehet, de a 67 biztos, hogy sok
2021. dec. 2. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!