Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt nem tudok felszedni jópasikat?
Most ez lehet hülyén hangzik. Van rajtam 15 kiló plusz kb. Az arcom szimmetrikus , sokaknak tetszik. Viszont az izmos, jóképű, magas férfiaknak csak szexre kellek. Akik állandóan rám akadnak azok különcök. Nem utasítom őket sem el. Sőt általában nagyon ritkán csinálok ilyesmit. De rájöttem már olyannal is összejöttem aki nem is tetszett. Randiztam egy sportos sráccal nem règ. Pillangók voltak a gyomromban. Utoljára tiniként éreztem ilyet. Úgy gondolom, hogy eddig is ők tetszettek. Csak lemondtam az ilyen típusú férfiakról, mert a többségnek nem kellek.
Nekik miért csak a vékony nők kellenek? Valaki elmagyarázhatná
Sokaknak van szimmetrikus arca, de ettől még nem feltétlenül szép. A 15 kg felesleg nem gáz, ha arányosan oszlik el, de ha olyan vagy mint egy teleszart zokni, akkor nyilván nem néz ki annyira jól.
Egyébként ha zavar a súlyfelesleged, akkor mozogni kell. Ha nem zavar, akkor lejjebb kell adni az igényeket, mert az a saját tapasztalatod, hogy nem tetszel azoknak a pasiknak, akik neked tetszenek.
Az első nagyon tömören és jól rátapintott a lényegre. A közös értékrend, stb. elég fontos, és ez itt nem csak arról szól, hogy hogy nézel ki, van-e súlyfelesleged... Nem az a cél, hogy szarul érezd magad, mert 15 pluszod van.
Ismerek valakit, akinek iszonyat sok plusza volt, és elkezdett rendszeresen futni, aztán összejött az edzőjével. Még most is túlsúlyos, de van egy erős közös pont a sport és az egészséges életmód, meg nyilván még egy rakás más is.
Tehát jöjjön az elhatározás, legyél kitartó sportolj, ha akarsz, és valószínűleg akkor tartós is lehet a dolog.
Egy kifogásgyáros ne reménykedjen hosszútávú harmonikus kapcsolatra egy sikerorientált párral!
Ami a sportot illeti, nem csak a kikók leadása miatt érdemes, hanem azért is, mert egészségessé tesz, növeli az önbizalmat, önbecsülést, boldogságérzetet, kitartásra nevelhet, és sikerélményt adhat...
Persze akkor, ha jól csinálod, és valóban az vagy.
Hogy hogyan tudod jól csinálni, milyen célkitűzések reálisak, stb. az megint egy másik kérdés. Elsőre talán annyit, hogy fokozatosan, kicsiről indulj, és lépésről lépésre haladj nagyobb célok felé. Lehet, hogy kezdeti lelkesedésből többre is képes lennél, de ha azt idővel nem tudod szinten tartani vagy meghaladni, akkor kudarcélményed lehet.
Na és a megfelelő sportfelszerelés, (ruha, cipő) se árt, hiszen az egészség is a cél.
Volt olyan ismerősöm is, aki nagyon hajtott arra, hogy leadjon x kilót, mert túlsúlyosnak gondolta magát, és azért, hogy leadja a súlyt, alig ivott. Tönkre is ment a veséje.
Szóval mindent csak ésszel.
Hogy nálad miért van túlsúly, étkezési, vagy hormon ok, vagy mozgáshiány, stb. ill. hogyan lehet ezt kezelni, nyilván nem tudhatom, nem is akarok tanácsot adni.
De azért azt megjegyzem, hogy illúzió, hogy a 15 kiló hiánya garantáltan boldoggá teszi az embert. Ismerek olyan "áramvonalas" csajokat, akik külsőre egy szépségversenyen is megállnák a helyüket, valójában nem csak boldogtalanok, de fap*csák, a valóságban semmi vonzó nincs bennük, mert olyan a személyiségük. Hiába vannak folyton a konditeremben, nem jutnak előrébb.
Tehát hajrá! sok pillangót! :)
6# 15 kg felesleghez nem mindegy a magasság, 160 centihez látványosan sok, bárhogyan oszlik el. A rendszeresen sportoló, szálkás férfiak odafigyelnek az étkezésre, mozgásra, fontosnak tartják, hogy jól nézzenek ki. Hasonló általában a hasonlót vonzza, hogyha ő rendszeresen tesz a jó alakért, szerintem természetes, hogy mástól is elvárja.
Kérdező, ha odafigyelsz az alakodra, nagyobb eséllyel vonzod be őket, ugyanakkor aki jól néz ki, jó a személyisége, arra nagy a kereslet. Valamit neked is nyújtanod kell, hogy hosszútávon téged akarjon, amihez a külső kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!