Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit szerettek, akkor ha egy csaj próbál felszedni titeket? Mikor mennétek el szívesen vele pl sétálni?
Figyelt kérdés
Pl elég annyi, hogy menjünk el sétálni/ igyunk egy kávét? Ránézésre (azon kivül, hogy ott van mellette csaj) van mód kideríteni, hogy van barátnője? Gondolom előnyös a magabiztos viselkedés. Ti mennyire örülnétek ilyesminek? Ilyen szituációt csak utcán tudok kialakítani max boltban ilyen helyeken. Nincs védettségi igazolványom, nem is akarok, ezért a bulizás kizárva. Nem akarok komoly kapcsolatot, csak valami barátság extrákkal dolgot. 21L2021. aug. 12. 20:13
1/8 anonim válasza:
🤔Minek örülnék egy nőimitàtor fèrfi trolltól?
Fossa össze magàt a gèp előtt pl
Ez kezdetnek nagyon jó lenne 😁
2/8 A kérdező kommentje:
Ez most kivételesen nem egy troll..
2021. aug. 12. 20:19
3/8 anonim válasza:
Mód kideríteni? Megnézed a facen.
Manapság ott vagyos messengeren zajlik minden flört.
4/8 anonim válasza:
Ez a kérdés, másik dimenzióra vonatkozik,ott ahol nem te nyalod ki a kekszből a krèmet, hanem a keksz nyal ki tèged 😆😆
5/8 A kérdező kommentje:
Jó és ha ránézek a pasira még nem tudom meg a nevét. Ha meg már ott tartanék, hogy megkérdezem hogy hívják, akkor el is hívhatom vhova.
2021. aug. 12. 20:21
6/8 A kérdező kommentje:
Össze vagyok zavaroda most egy kicsit. Történt egy pár dolog. Lényeg, hogy taszít, ha vki fut utánam, inkább én szeretek irányítani, ezért akarok én kezdeményezni.
2021. aug. 12. 20:22
7/8 anonim válasza:
Gyenge próbálkozás volt, most feküdj le, holnap újrakezdheted.
8/8 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy a trollok miatt lett használhatatlan ez az oldal
2021. aug. 12. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!