Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2.5 éve él velem a párom.Ma megkérdeztem tőle,ha az exe vissza jönne és újra akarja folytatni,mit tenne?A csaj anno megcsalta,de a párom nagyon szerette.Annyit felelt,hogy úgysem tudna benne bízni!!mintha még szeretné?vagy csak túl agyalom?
Miért tetted föl ezt a kérdést?
Mintha direkt provokálni akarnád, hogy konfliktus legyen köztetek.
Ezt ő tudná egyértelműen megválaszolni, nem itt lévő idegen emberek. Tény, hogy nem hangzott egy határozott nemnek.
Neked most az a feladat, hogy megkérdezed tőle, és megkéred, hogy válaszoljon egyértelműen, ha téged ez zavar.
Túlagyalod, kérdező. Férfiként mondom: Ha megcsalnak, nálam vége van. Nem azért jövök utána össze valakivel (és a közhiedelemmel ellentétben vagyunk így még jópáran), hogy utána megint visszamenjünk egy f*s kapcsolatba. Lehet hogy valakit valamikor nagyon szerettem, de hogyha annyival nem tisztelt meg, hogy kitartson mellettem (vagy éppen őszintén szakítson velem ha menthetetlen a kapcsolat), akkor nem dugom még egyszer önként a fejemet a hurokba. Főleg nem olyasvalaki rovására, aki mellett van esélyem egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra.
Aki meg hülye, az "haljon meg". Ha képes visszatáncolni egy f*s kapcsolatba, azért egy percig sem kár. De nem gondolnám a párodról, hogy ilyen vadbarom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!