Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2.5 éve él velem a párom.Ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2.5 éve él velem a párom.Ma megkérdeztem tőle,ha az exe vissza jönne és újra akarja folytatni,mit tenne?A csaj anno megcsalta,de a párom nagyon szerette.Annyit felelt,hogy úgysem tudna benne bízni!!mintha még szeretné?vagy csak túl agyalom?

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 23:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Miért tetted föl ezt a kérdést?

Mintha direkt provokálni akarnád, hogy konfliktus legyen köztetek.

2021. jún. 20. 23:05
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Hülyeség ilyeneket kérdezni szerintem. Nem fog visszajönni az ex. Fölösleges feszültség keltés, neked is, meg neki is.
2021. jún. 20. 23:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ő tudná egyértelműen megválaszolni, nem itt lévő idegen emberek. Tény, hogy nem hangzott egy határozott nemnek.

Neked most az a feladat, hogy megkérdezed tőle, és megkéred, hogy válaszoljon egyértelműen, ha téged ez zavar.

2021. jún. 20. 23:07
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Túlgondolod, és 2,5 év után ez a kérdés nem is értem, hogy hogy merül fel benned.
2021. jún. 20. 23:07
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Engem is megcsalt az exem, számomra ő volt a nagy ő. De ennek több mint 3 éve. Soha nem szerettem ennyire senkit mint őt. De nem tudnék benne soha többé megbízni. Így nem is fogadnám vissza soha.
2021. jún. 20. 23:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta úgysem tudna benne bízni - tehát nem jönne össze vele.
2021. jún. 20. 23:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem jo ilyeket kerdezgetni, mert gyakorlatilag par szobol es felmondatbol barmit ki lehet silabizalni. Ha akarod veheted ennek is, meg annak is. Nem is kell hozza tul sok, barmit bele tudsz kepzelni, meg annak az ellenkezojet is. Arrol meg nem is beszelek, hogyha bened ez igy felmerult, akkor te hogyan reagalnal egy ilyen megkeresesre az exed reszerol. Mert ha te ezt gondolod a baratodrol, akkor te sem vagy atombiztos abban, hogy az egy orokre lezart kapcsolat. A sajat bizonytalansagodat vetited ki ra.
2021. jún. 21. 00:23
 8/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Túlagyalod, kérdező. Férfiként mondom: Ha megcsalnak, nálam vége van. Nem azért jövök utána össze valakivel (és a közhiedelemmel ellentétben vagyunk így még jópáran), hogy utána megint visszamenjünk egy f*s kapcsolatba. Lehet hogy valakit valamikor nagyon szerettem, de hogyha annyival nem tisztelt meg, hogy kitartson mellettem (vagy éppen őszintén szakítson velem ha menthetetlen a kapcsolat), akkor nem dugom még egyszer önként a fejemet a hurokba. Főleg nem olyasvalaki rovására, aki mellett van esélyem egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra.

Aki meg hülye, az "haljon meg". Ha képes visszatáncolni egy f*s kapcsolatba, azért egy percig sem kár. De nem gondolnám a párodról, hogy ilyen vadbarom lenne.

2021. jún. 21. 00:46
 9/14 anonim ***** válasza:
14%
Ahh, nők. Minek ilyet kérdezni? Íratlan szabály. Én is nő vagyok de ilyen nem is érdekel.
2021. jún. 21. 00:56
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem kérdezi meg, akkor is ott motoszkál benne.
2021. jún. 21. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!