Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell felszedni egy csajt? Mi az ami nem szánalmas?
Legyen jó csajozós dumád, imádom az ilyen férfiakat akik már írásban is udvarolnak és megpróbálnak levenni a lábamról. ☺️ Az ágyban legyél durva, ne kímélj és beszélj hozzám mocskosul. 🙊
Hozzáteszem, hogy az idősebb korosztályt kedvelem.. 😬
Első tanács NE kövess sablonokat, mintákat, önmagad legyél.
Második: kommunikáció, udvarlás, csak lazán megismerni akard a másik embert ne egyből megdönteni.
Egyrészt neked sehogy, mert eleve kizárom az olyan embereket, akik "felszednek" "csajt". Kikérem magamnak, nő vagyok, társ, partner, pár vagy barátnő. Nem csaj, mert nem a 8. kerületbe vagyunk és nem kisiskolába.
Másrészről nem szeretem a sablonos szövegeket, ergo hiába tanulnál be itt valami "tuti" tippet, nem értékelném. Kreatívnak kell lenni.
Lövésem sincs, hogy hogyan lehet egy nőt felszedni. De nem is érdekel, mert sosem ez a célom. Először is, a másikat szeretném megismerni. Figyelek rá, miközben ő beszél, majd pedig érdeklődöm felőle. Ha a véleményünk nem egyezik, akkor azt közlöm vele, de nem ítélem el és nem akarom megváltoztatni, inkább megérteni próbálom.
Ami pedig engem illet, beszélek az érzéseimről, határozottan elmondom, hogy miként látom a világot, és kifejtem a véleményem úgy, hogy azzal nem célom megfelelni sem neki, sem másnak. És ami még extra fontos, hogy merek viccelődni.
Ez vagyok én, ezt adom, mást nem is tudnék és nem is akarok adni miközben egy ismeretlennel beszélgetek.
Ha pedig szimpatikus a másik, onnantól tudtára adom, hogy tetszik nekem kívül-belül, nem félek bókolni és odafigyelek az apró részletekre is.
És mégvalami, tudom, hogy minden nőnek nem jövök be, ezért ha valaki láthatóan nem akar, akkor nem görcsölök és nem zaklatom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!