Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell felszedni egy csajt? Mi az ami nem szánalmas?

Figyelt kérdés
Lányok titeket hogy lehet felszedni?

2021. júl. 5. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
úgy hogy elesek
2021. júl. 5. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Most valami használati útmutatót vársz?
2021. júl. 5. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Legyél humoros,határozott és igényes.És ha lehet kicsit sportos.Én ezt a hármast nyomom és eddig bevállt. 38F
2021. júl. 5. 19:54
 4/13 A kérdező kommentje:
igen valami vázlatot.
2021. júl. 5. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
próbálj minél jobban hasonulni a nő megoldatlan traumáihoz, és levakarni sem fogod tudni magadról.
2021. júl. 5. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Legyen jó csajozós dumád, imádom az ilyen férfiakat akik már írásban is udvarolnak és megpróbálnak levenni a lábamról. ☺️ Az ágyban legyél durva, ne kímélj és beszélj hozzám mocskosul. 🙊

Hozzáteszem, hogy az idősebb korosztályt kedvelem.. 😬

2021. júl. 5. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Első tanács NE kövess sablonokat, mintákat, önmagad legyél.

Második: kommunikáció, udvarlás, csak lazán megismerni akard a másik embert ne egyből megdönteni.

2021. júl. 5. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Tapasztalt férfira írj rá itt gyakorin, és ne a lányokat kérdezd.
2021. júl. 5. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Egyrészt neked sehogy, mert eleve kizárom az olyan embereket, akik "felszednek" "csajt". Kikérem magamnak, nő vagyok, társ, partner, pár vagy barátnő. Nem csaj, mert nem a 8. kerületbe vagyunk és nem kisiskolába.

Másrészről nem szeretem a sablonos szövegeket, ergo hiába tanulnál be itt valami "tuti" tippet, nem értékelném. Kreatívnak kell lenni.

2021. júl. 5. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Lövésem sincs, hogy hogyan lehet egy nőt felszedni. De nem is érdekel, mert sosem ez a célom. Először is, a másikat szeretném megismerni. Figyelek rá, miközben ő beszél, majd pedig érdeklődöm felőle. Ha a véleményünk nem egyezik, akkor azt közlöm vele, de nem ítélem el és nem akarom megváltoztatni, inkább megérteni próbálom.

Ami pedig engem illet, beszélek az érzéseimről, határozottan elmondom, hogy miként látom a világot, és kifejtem a véleményem úgy, hogy azzal nem célom megfelelni sem neki, sem másnak. És ami még extra fontos, hogy merek viccelődni.

Ez vagyok én, ezt adom, mást nem is tudnék és nem is akarok adni miközben egy ismeretlennel beszélgetek.

Ha pedig szimpatikus a másik, onnantól tudtára adom, hogy tetszik nekem kívül-belül, nem félek bókolni és odafigyelek az apró részletekre is.

És mégvalami, tudom, hogy minden nőnek nem jövök be, ezért ha valaki láthatóan nem akar, akkor nem görcsölök és nem zaklatom tovább.

2021. júl. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!