Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok lányokat pl. szórakozóhelyen felszedni egy éjszakára?
Semmi extra. Ha megvan a szemkontaktus, kis szemezés, odamegyek, meghívom egy italra, pikàns de nem alpári udvarlás, egy óra múlva a kocsiban szopja a farkam, aztan viszem haza.
Ha nincs szemezés akkor nem jövök be neki, egy percet nem áldozok rá.
Egyedül mèg nem mentem haza buliból.
Ogazi nőt találni, akinek van tartása .... na az a kihívás. De az nem 10 perces meló.
Ha sportos, jó vágású vagy és gáláns akkor biztos, hogy minden éjszakára akad valaki, persze választani is jól kell.
Jártam, úgy, hogy azt hittem megvan a csaj, és semmi nem lett, és volt olyan akit úgy éreztem, hogy tényleg csak haza kísérhetem és más nem lesz, aztán nálam kötöttünk ki...
Nekem inkább egyetemi bulikban jöttek össze csajok, nem csak úgy bele a vakvilágba random szórakozóhelyeken. Egyetemi szak bulin levetkőztük a gátlásokat.
Ami még bejött régebben, az a haverom lakhelyén egy vidéki diszkóban. Na ott egy jóképű nagyvárosi egyetemista srác annyi lányt szed fel, amennyit akar, mert nem az a tirpák, kerekfejű, átlagjózsi arc, mint a helyiek.
Persze kellett a helyi "idegenvezető" haverom, aki ismerte a helyi lányokat, hogy ne olyannal ismerkedjek, akinek van pasija és szétcsapja a fejemet. De amúgy a csajok jöttek oda hozzám, a haveromtól kérdezgették, hogy ki az a jóképű pasi, aki vele jött.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy én tetszettem a lányoknak, csak gálásosként sose tudtam kezdeményezni, sőt, ha a lányok kezdeményeztek, azt is sokszor elcsesztem (túl sokat ittam, elkezdtem lelkizni, bántó dolgokat mondtam nekik, problémáztam, hánytam stb.). Ha újrakezdhetném nem innék alkoholt, sokkal több lány jött volna össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!