Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt nem tudok felszedni jópasikat?
Figyelt kérdés
Most ez lehet hülyén hangzik. Van rajtam 15 kiló plusz kb. Az arcom szimmetrikus , sokaknak tetszik. Viszont az izmos, jóképű, magas férfiaknak csak szexre kellek. Akik állandóan rám akadnak azok különcök. Nem utasítom őket sem el. Sőt általában nagyon ritkán csinálok ilyesmit. De rájöttem már olyannal is összejöttem aki nem is tetszett. Randiztam egy sportos sráccal nem règ. Pillangók voltak a gyomromban. Utoljára tiniként éreztem ilyet. Úgy gondolom, hogy eddig is ők tetszettek. Csak lemondtam az ilyen típusú férfiakról, mert a többségnek nem kellek.
Nekik miért csak a vékony nők kellenek? Valaki elmagyarázhatná
Le kell fogyni. Én is lefogytam és lám lett sportos barátnőm.
2021. dec. 2. 10:31
12/34 A kérdező kommentje:
Én is járok edzeni. 80 kilóról indultam, most 67 kiló vagyok. De csak 160 cm. Úgyhogy van rajtam bőven. Ezzel tisztában vagyok. Nem tudok 65 alá menni. Másfél éve valahogy így mozgok. Illetve tudok de akkor meg alig eszem valamit. Aztán a munkahelyen rosszul vagyok, mert ott meg fizikai munkát végzek. Az iskolában is nehezebben tudok odafigyelni. Nem azt mondom , hogy feladtam de nem tudok olyan nagyon edzeni sem, ahogy én akarnék. 20 èves vagyok egyébként.
2021. dec. 2. 10:39
13/34 anonim válasza:
Szívesen elmagyarázom.
Férfiak és nők közt is sokáig válogathatnak a jó külsejű emberek.Nyilván akinek van lehetősége meg is teszi.Te is válogatnál, csak ugye rájöttél, hogy neked ez a lehetőség nem adott.Neked sem kell egy alacsony, kövér férfi, aki amúgy szintén nem válogathat túl sokat.
Téged tulajdonképp az zavar, hogy más mivel megteheti, meg is teszi azt, amit te is szeretnél, csak nincsen rá lehetőséged.Hogy ezt miért nem akarod belátni és miért háborodsz fel ezen, azt nem tudom.Erre neked kell tudnod a választ.
2021. dec. 2. 10:45
14/34 A kérdező kommentje:
13-asnak. Nem háborodom fel, csak megkérdeztem, hogy ez miért van. Lehet, hogy lenne lehetőségem végülis egyszer mindenki megtalálja a párját. Csak ilyen tapasztalatim vannak. Valaki írta, hogy a vékony nők is járnak így. Fejben nem tudom, hol tartok. Az biztos, hogy dolgozom, vannak céljaim, és pénzügyi számvitelen vagyok. Később egyetemre akarok menni. Az a része érdekelt volna a legjobban, hogy miért csak szexre kellek az ilyen típusú férfiaknak. Nekem ők a zsánereim. Mert borzasztó érzés az amikor vastagabb a combom nő létemre mint a “ pasimnak” pl. Tudom vannak ilyen típusú pasik akiknek ez jön be. Engem frusztrál, ha vastagabb vagyok egy pasinál. Gondolom ezért is tetszenek az izmosabbak. Arról ne is beszéljünk, hogy fizikailag is erősebb voltam azoknál a hapsiknál akik próbálkoztak eddig. Nem éreztem nőnek magamat mellettük. Az izmosabb férfiakat meg kétlem, hogy felülmúlnám erőben.
2021. dec. 2. 10:53
15/34 anonim válasza:
14 De hát magad is tudod a választ úgy tűnik, csak nem akarod bevallani.Igen, a vékony nők is járnak így.Azok, akik nem elég szépek, nem elég izgalmasak ahhoz, hogy egy nagyon jó pasit monogám kapcsolatra megszerezzenek és megtartsanak.
Ugyanúgy, mint ahogy egy okos, jó személyiségű bomba nőhöz is nagyon kevés az, ha a férfi éppen csak nem elhízott.Még egyszer leírom, a jó külsejű, rendezett életű emberek válogathatnak.
2021. dec. 2. 10:57
16/34 A kérdező kommentje:
15-ös mondasz valamit.
2021. dec. 2. 11:03
17/34 anonim válasza:
‘Viszont az izmos, jóképű, magas férfiaknak csak szexre kellek’
ilyet egy no sem ir le.
2021. dec. 2. 11:11
18/34 anonim válasza:
18 Függetlenül attól, hogy ez egy kamu kérdés...Az általánosan igaz, hogy a szép nők és a jó pasik is válogathatnak és a saját szintjükön keresnek párt.Ha a kérdező arra elégíti ki magát, hogy ezt mások által leírva is látja, akkor egészségére.
Maradjunk annyiban, hogy aki azon vekeng, hogy a nőknek izmos, jó pasik kellenek, ő maga sem az.Szóval lehet tudni honnan fúj a szél, mert ez a téma mindkét nemre igaz.
2021. dec. 2. 11:15
19/34 A kérdező kommentje:
18-as! Pedig leírtam. Mert ez a véleményem. A magas is relatív nálam a magas 170-180cm. A jóképű meg karakteres arcot jelent mint, pl Keanu Reeves. Az izmos meg, nem Jason Momoa test hanem egy természetes izomzatú külső. A plusz súly sem zavar. Ha mondjuk aputeste van, de erős és izmos mellé. A méretekkel van a gondom. Hogy nagyobbnak érzem magam egy átlagos pasi mellett. Nincsenek vékony combjaim, és zavar mikor pálcika a lába az embernek, és még az ölébe sem merek ülni, nehogy összetörjön. Ugyanez szexnél, nem merem meglovagolni mert félek , hogy meghal. 😂 De mindegy is :D
2021. dec. 2. 11:18
20/34 anonim válasza:
Kérdező, az a baj, hogy ha szexig eljutsz ezekkel a pasikkal, akkor ott ha le is adsz még 15 kilót, nem fogsz jelentősen javítani az esélyeiden. Mert nyilvánvalóan most is tetszel nekik annyira, hogy ágyba vigyenek. Az, hogy ennél nem akarnak többet, már nem a külsődön múlik. Nem fogod meg őket a személyiségeddel annyira, hogy többet akarjanak. Lehet, hogy amit valaki mondott, hogy mert nincs közös bennetek..? Nem tudom. De ez nem a 15 kiló miatt van, az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!