Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?
Hagyjuk az olyasmi válaszokat mint hogy"Én nem ilyen vagyok" "Incel" akármi. Kérdésre próbáljatok válaszolni.
Szóval mindig a leghangosabb, középpontban lévő, folyamatosan fizikai erejét bizonygató, másokat megalázó srác, férfi kell nektek?
Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.
Igen nőt írtam az előző sorban, most vettem észre, tekintsünk el tőle. Legyen akár lány, hölgy, asszony, tinipitsa, hívjuk aminek akarjuk.
"De hogy lesz a beszólogatós, üvöltözős paraszt megbízható?"
Valójában sehogy. Viszont az ismerkedés elején mindig a külsőségek alapján próbálunk valamiféle képet kialakítani a másikról, míg önmagunkról igyekszünk a legjobb képet sugározni. A beszólogatós, üvöltözős paraszt sem ezt mutatja magáról, hanem a belevalóságát, határozottságát, amivel viszont vonzóbb lesz, mint a csendes típus.
A jó külső alapján egy jó belsőt feltételezünk / nehezebben feltételezzük azt, hogy rossz lenne a személyisége a másiknak (gugli: holdudvarhatás). Ez pszichológia, alapjáraton így működünk mindannyian.
#29-est meg nem értem, hogy miért pontoztátok le. Mindenki magának tetsző párt szeretne. Férfiakkal ellentétben a legtöbb lány / nő azért jóval többet foglalkozik a külsejével, már csak azért is, mert sokaknak fontosak a visszajelzések. Férfiaknál meg (férfi szemmel mondom) rengeteg a magára igénytelen egyed (túlsúlyosak / véznák, sárga a foguk, előnytelen a hajuk, nem adnak a stílusukra / megjelenésükre). Egy igényesebb lány mégis miért állna le egy nála igénytelenebb fiúval / férfival? Őszintén az igénytelenek mit várnak? Már rég nem a középkorban élünk ahol elég volt férfinak születnetek és valakit hozzátok adtak.
Hát nem tudom, én csak külső alapján nem feltételezek semmit. Úgysem lesz igaz, minek rá energiát fecsérelni.
Ha van nála valami, amiből lehet, következtetni, az más.
"Hát nem tudom, én csak külső alapján nem feltételezek semmit. Úgysem lesz igaz, minek rá energiát fecsérelni."
Egyébként ezzel teljesen egyetértek. Az, hogy manapság csomó szépészeti illetve esztétikai módszer áll egyre nagyobb tömeg számára rendelkezésre, nem jelenti azt, hogy akik ezekkel élnek, azok jobb emberek lennének. Csupán külsőre vonzóbbak lesznek. Fehérebb/szabályosabb fogaktól még senki nem lett jobb társ. Attól sem, ha ügyesen választott frizurát, vagy jó érzékkel válogatja össze a ruhatárát. Viszont rá fognak többen figyelni, hozzá mennek oda az ellenkező nemből, mert a külseje imponálóbb.
Hát nem fogsz örülni, de én tényleg nem az ilyenekre megyek ésa nők többsége nem erre megy. Én nagyon bírom a magabiztos, jó szövegű, kicsit akár arrogáns pasikat, de aki a fizikai erejét fitogtatja, állandóan hangoskodik, másokat minősít negatívan, az egy béta kis gyík, aki a saját középszerűségét igyekszik kompenzálni.
Egy pasi sem úgy szed fel nőt, hogy így viselkedik, így aki valóban ilyen, az a kapcsolat és ismerkedés elején biztos, hogy nem ilyen, az idő közben derül ki, amikor már elég kényelmesen érzi magát ahhoz, hogy ne színészkedjen tovább.
Gondolom, te jófej pasinak tartod magad, csak azt nem tudom, mire fel, ha a fiatal lányokat tinipitsának hívod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!