Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők miért mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?

Figyelt kérdés

Hagyjuk az olyasmi válaszokat mint hogy"Én nem ilyen vagyok" "Incel" akármi. Kérdésre próbáljatok válaszolni.

Szóval mindig a leghangosabb, középpontban lévő, folyamatosan fizikai erejét bizonygató, másokat megalázó srác, férfi kell nektek?

Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.

Igen nőt írtam az előző sorban, most vettem észre, tekintsünk el tőle. Legyen akár lány, hölgy, asszony, tinipitsa, hívjuk aminek akarjuk.

2021. nov. 29. 21:55
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
22%

Ösztön. A nőstények az állatvilágban is a domináns hímekhez vonzódnak, mert az ő génjeik érdemesek a továbbörökítésre, és róluk feltételezik, hogy megvédik őket és az utódokat. Ez van. Ezt nem lehet észérvekkel kiírtani, nagyon mélyen belénk van kódolva.

Lehet emiatt nyafogni, de a biológiával felesleges vitatkozni.

2021. nov. 29. 22:03
 2/41 anonim ***** válasza:
83%
Basszus, szakítanom kell a barátommal, nem felel meg ez elvárásnak.
2021. nov. 29. 22:06
 3/41 anonim ***** válasza:
34%
...de mi van, ha ez a macsóskodó alak bűnronda és agresszív? Akkor már inkább egy csendes szépfiú, nem? :)
2021. nov. 29. 22:06
 4/41 anonim válasza:
74%

Én személy szerint nem az ilyen pasikra megyek, mert azt érezném, hogy el akar nyomni és nem szeretem, ha valaki dominálni akar. Egyszerűen nem az esetem az ilyen férfi. Ahogy az sem, aki a figyelem középpontjában akar lenni folyton, mert kívülről szerzi minden önbecsülését.

18/L

2021. nov. 29. 22:07
 5/41 A kérdező kommentje:
Ezeket akartam elkerülni. Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni akkor ne írjatok kérlek. Elhiszem hogy vannak kivételek, de akkor a nőtársatok gondolkodását próbáljátok megértetni velem.
2021. nov. 29. 22:09
 6/41 anonim ***** válasza:
98%
Az a baj, hogy erre egy tipikus nőfajta megy. Te ezeket látod, mert csinik. Akit az ilyen srácok a suliban csúfoltak, mint pl engem, annak görcs áll a gyomrába, ha ilyet lát.
2021. nov. 29. 22:13
 7/41 anonim ***** válasza:
49%
Azert, mert az elso kategoria altalaban vonzobb, mint az onbizalomhianyos tutyimutyi ferfiak, akiknek egyetlen pozitivuma, hogy nem verik a baratnojuket, de ezt a pozitivumot egy ferfiasabb vonzo pasi is tudja hozni az esetek tobbsegeben.
2021. nov. 29. 22:15
 8/41 anonim ***** válasza:
97%

5-ös Nem ismerjük azt a nőtársunkat, akit te szeretnél megérteni!

Keress mást, nagyon széles a világ.

2021. nov. 29. 22:16
 9/41 A kérdező kommentje:
Nem csak egy nőfajta szerintem. Csendes visszahúzódótól elkezdve a hangos kur*áig, és nem kihagyva a dagadtot sem. Osztályfőnök lányától elkezdve mindegyik. Csak néhány titkolni próbálja.
 10/41 A kérdező kommentje:
8# Azért vagyok itt, nem 5 ember fogja látni a kérdést hidd el.:)
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!