Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?
Hagyjuk az olyasmi válaszokat mint hogy"Én nem ilyen vagyok" "Incel" akármi. Kérdésre próbáljatok válaszolni.
Szóval mindig a leghangosabb, középpontban lévő, folyamatosan fizikai erejét bizonygató, másokat megalázó srác, férfi kell nektek?
Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.
Igen nőt írtam az előző sorban, most vettem észre, tekintsünk el tőle. Legyen akár lány, hölgy, asszony, tinipitsa, hívjuk aminek akarjuk.
Ösztön. A nőstények az állatvilágban is a domináns hímekhez vonzódnak, mert az ő génjeik érdemesek a továbbörökítésre, és róluk feltételezik, hogy megvédik őket és az utódokat. Ez van. Ezt nem lehet észérvekkel kiírtani, nagyon mélyen belénk van kódolva.
Lehet emiatt nyafogni, de a biológiával felesleges vitatkozni.
Én személy szerint nem az ilyen pasikra megyek, mert azt érezném, hogy el akar nyomni és nem szeretem, ha valaki dominálni akar. Egyszerűen nem az esetem az ilyen férfi. Ahogy az sem, aki a figyelem középpontjában akar lenni folyton, mert kívülről szerzi minden önbecsülését.
18/L
5-ös Nem ismerjük azt a nőtársunkat, akit te szeretnél megérteni!
Keress mást, nagyon széles a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!