Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?
Hagyjuk az olyasmi válaszokat mint hogy"Én nem ilyen vagyok" "Incel" akármi. Kérdésre próbáljatok válaszolni.
Szóval mindig a leghangosabb, középpontban lévő, folyamatosan fizikai erejét bizonygató, másokat megalázó srác, férfi kell nektek?
Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.
Igen nőt írtam az előző sorban, most vettem észre, tekintsünk el tőle. Legyen akár lány, hölgy, asszony, tinipitsa, hívjuk aminek akarjuk.
1, Kemény, hogy feltesz a kérdező egy tök egyszerű kérdést és hogy milyen válaszokra nem kíváncsi, de a csajok több, mint fele pont azt írja le és nem a kérdésre válaszol. És erre jár a zöld. Hát, a pontozás nagyon nem a hasznosságról szól és itt nagyon azokra van igény láthatóan, akik egy általános iskolás szövegértésen is megbuknának.
2, Engedjük már el, hogy csak bizonyos típusú nők ilyenek. A húszas korosztályhoz tartozok és nem ismerek egy olyan nőt sem a korosztályomból, aki ne gerjedt volna élete során legalább párszor ilyen pasikra. A cukimuki, mindenki által csodálatosnak látszó lányok is miután kijöttek egy normális és hosszú kapcsolatból, azonnal nekiálltak ilyen srácokkal összevissza dugni. Sőt, rengeteg lányról tudom, hogy simán tűrték, hogy a hú, de jó pasi verje őket, aztán társaságban előadták, hogy jajj, ők sosem jönnének össze ilyen pasival.
3, A kérdésre válaszolva: Az ember alapvetően ösztönlény. A nők manapság annyira kényelmes életet élnek, amennyire szeretnének és így gondolkodás nélkül mennek az ösztöneik után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!