Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők miért mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?

Figyelt kérdés

Hagyjuk az olyasmi válaszokat mint hogy"Én nem ilyen vagyok" "Incel" akármi. Kérdésre próbáljatok válaszolni.

Szóval mindig a leghangosabb, középpontban lévő, folyamatosan fizikai erejét bizonygató, másokat megalázó srác, férfi kell nektek?

Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.

Igen nőt írtam az előző sorban, most vettem észre, tekintsünk el tőle. Legyen akár lány, hölgy, asszony, tinipitsa, hívjuk aminek akarjuk.

2021. nov. 29. 21:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
46%

1, Kemény, hogy feltesz a kérdező egy tök egyszerű kérdést és hogy milyen válaszokra nem kíváncsi, de a csajok több, mint fele pont azt írja le és nem a kérdésre válaszol. És erre jár a zöld. Hát, a pontozás nagyon nem a hasznosságról szól és itt nagyon azokra van igény láthatóan, akik egy általános iskolás szövegértésen is megbuknának.

2, Engedjük már el, hogy csak bizonyos típusú nők ilyenek. A húszas korosztályhoz tartozok és nem ismerek egy olyan nőt sem a korosztályomból, aki ne gerjedt volna élete során legalább párszor ilyen pasikra. A cukimuki, mindenki által csodálatosnak látszó lányok is miután kijöttek egy normális és hosszú kapcsolatból, azonnal nekiálltak ilyen srácokkal összevissza dugni. Sőt, rengeteg lányról tudom, hogy simán tűrték, hogy a hú, de jó pasi verje őket, aztán társaságban előadták, hogy jajj, ők sosem jönnének össze ilyen pasival.

3, A kérdésre válaszolva: Az ember alapvetően ösztönlény. A nők manapság annyira kényelmes életet élnek, amennyire szeretnének és így gondolkodás nélkül mennek az ösztöneik után.

2021. nov. 30. 01:14
 22/41 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az ilyen férfiakat minden társaságban max. 1-2 nő veszi komolyan, a többiek maximum kicsit gyönyörködnek benne, ha jól néz ki, aztán inkább egy hétköznapi sráccal jönnek össze. Azért az állatoknál egy fokkal több öntudattal rendelkező többségnél a bunkó, tahó parasztság mindig is kizáró ok lesz függetlenül attól, hogy néz ki az illető. Olyan ez, mint egy egzotikus állat: szép, szép, de azért otthonra nem kéne egy.
2021. nov. 30. 07:08
 23/41 anonim ***** válasza:
80%
Én tényleg nem ilyen vagyok. Tudom, neked könnyű ezt hinni és szelektíven látni, mert erre k...a könnyű ráfogni a sikertelenséget, és nem kell magadba nézni, hogy te min kellene, változtass. Ha meg azok a típusú csajok kellenek, akik a majom típusú pasikra hajtanak, hát azok a nők sem a kedves lelkű, intelligens típusok... akkor meg mit vagy úgy oda magaddal, ha neked meg az a nő kell.
2021. nov. 30. 09:06
 24/41 A kérdező kommentje:
23# Elolvastad a kérdést? És az első két oldal válaszokat is? Persze hogy én vagyok a hibás, tudom xD Nem vártam mást nyugi. De minek írsz egy ilyen felesleges választ? Nem a kérdésre válaszolsz.
2021. nov. 30. 09:21
 25/41 A kérdező kommentje:
21 Ismerek én is hasonló sztorikat... Köszi a "választ".
2021. nov. 30. 09:22
 26/41 anonim ***** válasza:
64%
A nők mindig olyan férfit választanak párjuknak, aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Az őskorban ez leginkább a fizikailag erősebb férfit jelentette. Aztán ahogy fejlődtünk, egyre inkább tevődött át a hangsúly a társadalmi rangra, esetleg az anyagi háttérre. Ezzel egyáltalán nem bántani akarom a nőket, így vannak kódolva, sőt ez a helyes működésük. Miért választanának szándékosan valaki olyat, aki megbízhatatlan, aki mellett egész életükben létbizonytalanságban élhetnének? Igen, vannak különbségek a nők között. Van, akinek ma is a maszkulin, férfias kinézet adja meg azt a biztonság érzést amit keres, másoknak a férfi társadalmi rangja és megint másoknak a vagyoni helyzete, vagy akár a férfi intelligenciája. Ez utóbbi alatt nem az iskolai papírokat értem, hanem a probléma megoldó képességet, kreativitást.
2021. nov. 30. 10:01
 27/41 anonim ***** válasza:
Hangos a hangossal, csendes a csendessel barátkozik, és néha van hogy a hangos a csendessel. Csak ugye a csendes emberek nem látszanak annyira a társaságokban. Ha figyelsz akkor észre lehet Őket venni.
2021. nov. 30. 10:34
 28/41 anonim ***** válasza:
84%
De hogy lesz a beszólogatós, üvöltözős paraszt megbízható?
2021. nov. 30. 10:37
 29/41 anonim ***** válasza:
44%
20-asnak van igaza. Csak az számít hogy nézel ki. Ha jól, akkor bármit megengedhetsz magadnak, bunkó tapló is lehetsz. Ha viszont szarul, akkor jobb ha zacskót húzol a fejedre, mert a puszta megjelenéseddel megsértesz pár jelenlévő nőt!
2021. nov. 30. 10:37
 30/41 A kérdező kommentje:
Jelezzétek légyszi hogy tegyék vissza emberek kategóriába.
2021. nov. 30. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!