Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők miért mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?

Figyelt kérdés

Hagyjuk az olyasmi válaszokat mint hogy"Én nem ilyen vagyok" "Incel" akármi. Kérdésre próbáljatok válaszolni.

Szóval mindig a leghangosabb, középpontban lévő, folyamatosan fizikai erejét bizonygató, másokat megalázó srác, férfi kell nektek?

Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.

Igen nőt írtam az előző sorban, most vettem észre, tekintsünk el tőle. Legyen akár lány, hölgy, asszony, tinipitsa, hívjuk aminek akarjuk.

2021. nov. 29. 21:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
16%
Nem lett népszerű a válaszom. Szóval ti Danny Trejo-t választanátok Leonardo Di Caprio helyett. Egészségetekre! :)
2021. nov. 29. 22:17
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
De ez még mindig nem minden nő. Téged valamiért azok vonzanak, akik ezekhez a majmokhoz vonzódnak.
2021. nov. 29. 22:18
 13/41 A kérdező kommentje:
Nagy részük.
2021. nov. 29. 22:18
 14/41 A kérdező kommentje:
Nem írtam sehol hogy mindegyik, csak hogy nem egy fajta.
2021. nov. 29. 22:19
 15/41 anonim ***** válasza:
8%
Az elso valaszolo megmagyarazta, nem tudom miert kellett lepontozni. Szendi Gabor : A nő felemelkedese es tundoklese. Ebben a konyvben le van irva a biologiaja es a pszichologiaja ennek a jelensegnek, es ez igy van, ösztönleny valamilyen szinten az ember is, hiaba van ontudata, van aminek nem lehet parancsolni.
2021. nov. 29. 22:23
 16/41 anonim ***** válasza:
95%
De, ez is egy fajta, az a közös bennük, hogy az ilyen faszokra mennek.
2021. nov. 29. 22:23
 17/41 anonim ***** válasza:
87%

Lányok/Nők miért mindig az ilyen pasikra mentek?

Tudom hogy nem mindenki ilyen, de valahogy a nők nagy részének ezt tetszik.

Meg válaszolta. Te így jártál, sajnáljuk.

2021. nov. 29. 22:38
 18/41 A kérdező kommentje:

Mi a bánatért van ez párkapcsolati témába rakva?

Ez nem párkapcsolati kérdés, ez nőkhöz szól, azért volt emberek kategóriába.

2021. nov. 29. 22:40
 19/41 anonim ***** válasza:
89%
Én azt tapasztalom hogy a nők nagyrésze taplónak tartja az ilyeneket. Persze mindenki szereti a magabiztos, jó kiállású férfiakat, mert a tutyimityiság nem vonzó, de a ostoba bunkóság sem.
2021. nov. 29. 22:54
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

Incelként írok:

Az alfa kinézet kell nekik, nem az alfa viselkedés. Az alfa férfiak azért viselkednek úgy, mert megtehetik. Ha te a leírás szerint viselkedsz, téged attól még nem fognak ugyanúgy keleni a nők.

2021. nov. 29. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!