Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek mikor fogadják el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek mikor fogadják el, hogy a nőknek igenis JOGOSAN magasak az elvárásaik?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem jogosan, tök mindegy, mert egyszerűen megtehetik, hogy válogassanak, mert a legtöbb férfi:

- simán igent mond egy átlagos nőre és a vele járó ingyen numerára is, ha az húscafatként odadobja magát

- vagy úgy nevelte az anyja, hogy a nőknek kérdés nélkül be kell hasalni, és feltétel nélkül ki kell szolgálni a "PÁRUNKAT"

- meg eleve vannak ugye "ducikedvelő" férfiak, és természetesen a vonzó férfiak között is, tehát az ember lányának nem kell aggódni a plusz kilók matt sem, főleg mivel azok általában gyógyíthatatlan betegség miatt jönnek fel

Eközben az incelek meg:

- nem ettem eleget fiatal korukban és nem edzettek eleget, hogy magasak legyenek, hogy tetszenek a nőknek

- nem tanultak és nem dolgoztak eleget (miután kigyúrták magukat 16 évesen persze), hogy pénzük legyen és elismertek legyenek

- és mindenféle hülyeségeket olvasnak, ami miatt tévesen látják a világot és nem akarják elfogadni, hogy a férfi dolga, hogy a PÁRJÁÉRT megtegyen mindent, feltételek és kérdés nélkül.

2021. nov. 28. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
84%
amugy tok mindegy, hogy autista vagy nem, troll-e vagy nem, atlag felett keres-e vagy sem.. a lenyeg, hogy igy is-ugy is szuzen fog megdogleni egyedul. es ez nagyon is jol van igy.
2021. nov. 28. 12:48
 72/86 A kérdező kommentje:
értem én, hogy az átlag alatt kereső kis lelked igazságérzete igy fog megnyugodni :)
2021. nov. 28. 13:20
 73/86 anonim ***** válasza:
72%
Orbán Viktorra fogok szavazni 2022-ben!
2021. nov. 28. 13:28
 74/86 A kérdező kommentje:
karácsony AL-Kal-MAt-LAn
2021. nov. 28. 14:35
 75/86 anonim ***** válasza:
92%
az meg an, hogy csak azert foglalkoztat teged a munkahelyed, mert gyp-s vagy es extra tamogatast kapnak utanad?
2021. nov. 28. 14:46
 76/86 A kérdező kommentje:
ja akkor nem is az nemzetközileg elismert fejlesztéseim miatt? buruhuhuuhhuhuhu
2021. nov. 28. 14:55
 77/86 anonim ***** válasza:
97%
A párkapcsolat nem egy alapvető emberi jog. Szánalmas hogy 1 Millió kérdés kiírása után sem sikerült még ezt felfogni.
2021. nov. 28. 17:39
 78/86 anonim ***** válasza:
91%

"hogy aki dolgozik, az ezekhez hozzájuthat komolyabb nehézségek nélkül"

Amíg neked ez "hozzájutást" jelent, addig ne csodálkozz, hogy senkinek nem kellesz. Egy másik ember nem tárgy, hogy neked jár.

2021. nov. 28. 17:59
 79/86 anonim ***** válasza:
95%

78

A poén az, hogy még Kim Dzsongun se vezet be ilyen intézkedéseket, mint amiket pár itteni incel megálmodik. Pedig, jól tudjuk Észak-Korea-ban milyen lehet élni...

2021. nov. 28. 18:05
 80/86 anonim ***** válasza:
94%
Nem teljesen értem, hogy ha autista vagy, akkor miért szeretnél ennyire kétségbeesetten párt? Az autisták kerülik a szociális interakciókat, úgy tudom. Számukra egy párkapcsolat elképzelhetetlen stressz lenne, nem? Vagy nem szakember által diagnosztizált autista vagy, hanem a nagyon rossz szociális képességeidet magyarázod vele, amik miatt nincs senkid? Nagyon kétségbeesettnek tűnsz. Nem vagyok szakértő, de furcsa, hogy egy autista kétségbeesetten akarna valakit. Magányos vagy, igaz?
2021. nov. 28. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!